NASA îl sustine pe Trump în decizia de a spune „NU” acordului de la Paris si DEMONSTREAZĂ CĂ NU EXISTĂ ÎNCĂLZIRE GLOBALĂ

777

Un nou studiu realizat de specialiștii NASA sugerează că decizia lui Donald Trump ca Statele Unite ale Americii să spună „NU” acordului de la Paris, cu privire la încălzirea globală.

Știrea de ultim moment, care ține prima pagină a ziarelor din Europa, este decizia controversată a președintelui Donald Trump, ca SUA să iasă din acordul de la Paris. Acest acord se referă la schimbările climatice prin care trece planeta noastră.

Un studiu, publicat recent de NASA sugerează că în Antarctica se înregistrează o creștere masivă a stratului de gheață. Conform analizelor prin satelit, stratul de gheață din Antarctica a crescut cu circa 112 miliarde de tone de gheață între anii 1992 și 2001, și cu 82 de miliarde de tone de gheață între anii 2003 și 2008.

Loading...

Mai mult de atât, studiul sugerează că încălzirea globală provocată de om nu există cu adevărat, iar ceea ce se vehiculează în presă sunt doar informații controversate.

„Idioții din presă sugerează că Antarctica se topește de jos în sus și întreaga planetă se apropie de o catastrofă”, susține analistul în schimbări climatice Tony Heller. Ceea ce se întâmplă în Antarctica sau Groenlanda este total invers pentru că stratul de gheață devine mai gros pe an ce trece.

Publicațiile americane susțin că acordul de la Paris a fost creat pe baza unei conspirații, menită să crească taxele și impozitele. Încălzirea globală nu există și nu a existat niciodată, dar cu toate acestea există numeroase studii, comandate și plătite pentru a induce în eroare oamenii.

Decizia lui Trump este una strict economică, pentru că acordul de la Paris împiedică SUA să atingă potențialul maximum al producției. Ciudat este că aceste norme impuse de acord nu se aplică țărilor precum China sau altor forțe economice din Orientul Mijlociu.

Se mai vehiculează că membri grupului Bilderberg s-au întâlnit în Chantilly, Virginia și încearcă să găsească o metodă de a submina decizia lui Trump de a se retrage din acordul de la Paris.

Loading...