Multe femei viseaza la asa ceva, dar nu recunosc – STUDIU

638

Nu poti sa crezi asta: Iata care este cea mai intalnita fantezie sexuala a femeilor. Multe viseaza la asa ceva, dar nu recunosc

ReHotPie.com, cel mai mare site de dating australian, a efectuat un studiu in randul a 8700 de membri care au participat deja la sex in grup. 40% dintre acestia spunand ca membrii ambelor sexe au fost reprezentati in mod egal in sexul in grup, 30% luand parte la sex in grup in care majoritari erau barbatii, iarin ceea ce priveste restul de 30%, majoritare au fost femeile. Sexul in grup este mai popular printre cupluri decat printre oamenii singuri, iar motivele lor pentru participare sunt excitarea, diversitatea si dorinta de a-si condimenta relatia pe termen lung.

loading...

Este, de asemenea, interesant ca ideea de sex in grup este la fel de tentanta pentru barbati, cat si pentru femei. Un numar uluitor de 46% dintre femei au fost initiatoarele sexului in grup.

Geoff Barker, expert in relatii, a declarat ca femeile din Australia sunt mult mai libere spiritual decat barbatii: „Am presupus ca barbatii vor fi cei mai interesati, dar se pare ca femeile sunt la fel de entuziasmate de sex in grup, ca si barbatii. Spre deosebire de barbati, femeile nu simt nici o presiune din partea societatii siexprimarea sexualitatii lor este incurajata de catre mass-media si barbati”.

loading...