Momentul SOCANT al eliberării unei SCLAVE sexuale. Era victima unui criminal în serie…VIDEO

1487
Kala Brown a fost salvată de poliție după ce a fost răpită și violată de către Todd Kohlhepp timp de două luni - Foto: Sunday Express

Sunday Express, ediția de duminică a cotidianului Daily Express, a publicat un articol despre momentul eliberării de către poliție unei femei, salvată după ce a fost ținută timp de două luni într-un container mare de metal, de către un ucigaș în serie prolific.

Kala Brown, în vârstă de 30 de ani, a fost salvată de poliție în localitate Spartanburg, din statul Carolina de Sud, SUA, după ce Todd Kohlhepp a ținut-o închisă și a violat-o în repetate rânduri. Videoclipul arată cum poliția acționează pentru a deschide containerul de metal după ce au auzit strigătele ei și au salvat-o pe femeia care a fost înlănțuită în interior timp de aproximativ două luni.

Monstrul vinovat de o asemenea grozăvie, Todd Kohlhepp, este un criminal în serie care a povestit în detaliu fără pic de emoție sau remușcare, uciderea a șapte persoane din Carolina de Sud. Acesta a pledat vinovat și asupra acuzație de viol asupra victimei sale, Kala Brown. El și-a recunoscut crimele acum două săptămâni pentru a evita pedeapsa cu moartea și a fost condamnat la închisoare pe viață. În timpul procesului procurorii au prezentat câteva videoclipuri, zeci de fotografii și sute de pagini de dovezi împotriva lui.

În filmul care prezintă operațiunea de deschidere a containerului și salvare a victimei, care durează puțin peste două minute și jumătate, se poate observa cum ofițerii au intrat cu atenție în interiorul containerului după ce au tăiat lacătul cu un flex, având mâinile pe patul armelor, în interior găsind o femeie îmbrăcată care stătea pe podea cu un lanț în jurul gâtului.

Loading...

În dialogul dintre forțele de poliție și victimă, aceasta este întrebată unde este prietenul ei. Ea răspunde liniștită dar cu regret în glas cum acesta, pe nume Charlie Carver, a fost împușcat de către Todd Kohlhepp de trei ori în piept, a fost înfășurat într-o prelată albastră, a fost pus în bena unui tractor pentru a fi dus și îngropat, iar ea a fost închisă în container. Femeia a povestit cum de atunci nu l-a mai văzut niciodată pe prietenul ei, dar a mărturisit că l-a auzit pe criminal spunând că există mai multe cadavre moarte și îngropate în zonă.

Ulterior anchetatorii au găsit trei cadavre pe proprietate. Toată povestea a început pe data de 3 noiembrie anul trecut, când s-a pornit în căutare lui Charles Carver de 32 de ani și a prietenei sale Kala Brown în vârstă de 30 de ani. Cuplul a lipsit timp de două luni, dar telefonul lui Brown le-a indicat anchetatorilor că acesta ar fi putut fi în zonă în momentul în care a dispărut. Deși dureros pentru ea, Kala Brown a povestit despre faptul că Todd Kohlhepp i-a mărturisit cum a mai ucis un cuplu căsătorit înainte de a fi capturat.

În fața dovezilor evidente, acesta a recunoscut că a mai ucis alte patru persoane la un magazin de motociclete din districtul Spartanburg, crime care nu au fost rezolvate timp de 13 ani.

După ce autoritățile l-au lăsat pe criminal să vorbească cu mama sa și i-au promis că îi vor da acesteia banii din conturile sale, el și-a mărturisit în mai multe ședințe înregistrate și publicate de către procurori, toate crimele. Datorită înțelegerii făcute cu aceștia, criminalul va scăpa de pedeapsa cu moartea și va fi condamnat la închisoare pe viață.

 

Loading...