Moartea Cristinei Țopescu a șocat-o pe Ecaterina Andronescu:„Am cunoscut-o si parca nu-mi vine sa cred ca nu mai este. ..”

152

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a declarat duminică seara la Digi 24, după ce a aflat că a murit Cristina Țopescu, că fosta prezentatoare a fost o „profesionistă desăvârșită”, că a impresionat-o felul în care își pregătea emisiunile și s-a declarat revoltată de faptul că a murit singură.

Loading...

„Am cunoscut-o si parca nu-mi vine sa cred ca nu mai este. Mai intai am vazut-o crainica. Va marturisesc ca nu pot sa uit meticulozitatea cu care pregatea emisiunea, era o profesionista desavarsita. Toate intrebarile erau extrem de pertinente. M-a impresionat verticalitatea ei, un jurnalist ireprosabil. Asa am vazut-o. A fost si foarte saritoare. E si mai greu de acceptat ca un asemenea om moare atat de singur si ca timp de 3 saptamani nimeni nu intelege de cuviinta sa se intereseze de ea. Spunea mereu ca si-ar dori sa se ridica la inaltimea tatalui sau, l-a iubit foarte mult”, a zis Ecaterina Andronescu.

DETALII AICI

Loading...