Mircea Badea este mandru: „Prietenul meu a plecat sa lucreze la Guvernul Romaniei. Este secretar de stat”

627

badea2

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea este mandru ca „prietenul” sau, Felix Rache, care realiza si el o emisiune de pamflete la Antena 3, a primit un post de secretar de stat in Guvernul Romaniei.

„Prietenul meu Felix Rache nu mai face emisiune la Antena 3. A plecat sa lucreze la Guvernul Romaniei. Este secretar de stat la Guvern. Se va ocupa de comunicare, dar mai ales de Centenarul Marii Uniri. Sigur ca daca suntem o tara ca o tara, nu avem cum sa nu pregatim in mod absolut serios, substantial si corect Centenarul Marii Uniri. Pare un job important, dar corespunzator pentru Felix Rache care a facut multe, in viata lui, in materie de jurnalism. Are o experienta consistenta si respectabila. Sunt convins ca prietenul Felix Rache va face niste lucruri foarte, foarte tari in legatura cu aceasta celebrare a Marii Uniri la 1 Decembrie 2018. Ii dorim mult succes si ramane cum am stabilit – ne vedem in weekend”, a declarat Mircea Badea in emisiunea sa.

Loading...

 

Ultima emisiune prezentata de Felix Rache la Antena 3 a fost vineri, 30 iunie.

In ultimii 20 de ani, Felix Rache a lucrat la titluri precum Jurnalul National (redactor-sef adjunt), Evenimentul Zilei, Academia Catavencu, Realitatea TV si Antena 3.

La inceputul lunii martie, o alta vedeta a Antena 3 a decis sa se mute in guvern. Alina Petrescu a renunta la televiziune pentru a deveni purtator de cuvant al lui Sorin Grindeanu. Ea a plecat din guvern odata cu inlocuirea lui Grindeanu cu Tudose.

Loading...