Mircea Badea, ATAC DUR la adresa unui prezentator TV : „Javra asta jegoasa n-a mai crapat?!?! Continua sa se milogeasca precum un vierme?…”

1909

Mircea Badea este INDIGNAT de felul in care „SE MILOGESTE ” la TV, cunoscutul prezentator Doru Braia si a postat pe pagina lui de Facebook un MESAJ DUR la adresa acestuia :

Javra asta jegoasa n-a mai crapat?!?! Continua sa se milogeasca precum un vierme? Sa-l ajute #rezist aceasta jivina bolnava de stalinism scelerat. 
P.S. Fii, javra, de dreapta. Descurca-te!”, a scris Mircea Badea pe pagina lui de Facebook. 

Iata in continuare articolul care l-a suparat pe Mircea Badea :

Cunoscutul prezentator tv Doru Braia are mari probleme financiare.

loading...
 

Doru Braia a realizat diverse emisiuni social-politice la mai multe televiziuni, dar de aproape doi ani are dificultati financiare. In 2015, acesta le-a cerut ajutorul prietenilor, pentru a-si achita chiria, anuntand apoi ca a fost parasit de iubita cu 24 de ani mai tanara. Recent, Braia a facut din nou un apel, din disperare ca nu mai are nici o sursa de venit. „După ce vă tot scriu despre voi şi, preponderent, despre alţii vrute şi nevrute, să vă scriu ceva şi despre mine (treceţi-le la nevrute!). Sunt copleşit de boli, pensioara din Germania (400€) îmi este condiţionată de o asigurare de Sănătate de aici, pentru perioada 1997-2010, pe care „Casa” însă nu o are în evidenţe (româneşti, desigur), iar eu nu o pot dovedi, pentru că „angajatorii” au dispărut sau au fost incorecţi. Pensie românească, să nici nu mă gândesc!”, a dezvaluit Braia.„Se pare şi că am „prestat” mediatic degeaba în ultimii 20 de ani (plătit fiind, din necunoaştere, ca o femeie de serviciu) şi am ajuns, iată, ca om cinstit, credeţi-mă!, într-o postură pe care nu mi-aş fi putut-o imagina vreodată! Ce păcat că nu există vreo indemnizaţie pentru murit! Aş încasa-o şi basta!…”, a mai scris Doru Braia. El le-a transmis amicilor ca plateste 200 de euro chirie in Bucuresti si ca nu are nici un bun pe numele sau:„Cei mai mulţi au totuşi câte ceva. Măcar un apartament, cu o anumită valoare. Eu nu am NIMIC!”.

 

loading...