Mircea Badea a relatat ce a vorbit cu Liviu Dragnea pe holurile Antena 3 :”Mie nu mi se pare în regulă deloc!”

172

Mircea Badea a relatat ce a vorbit cu Liviu Dragnea pe holurile Antena 3 după ce liderul PSD a plecat de la interviul pe care i l-a acordat lui Mihai Gâdea.

Studenţii, masteranzii şi doctoranzii pot merge gratis cu trenul, indiferent de vârstă, oriunde și oricând. Mulți dintre aceștia au fost, în weekendul trecut, la festivalul Neversea. Astfel, oamenii care au vrut să meargă cu trenul și nu fac parte din categoriile anterior enumerate, cu banii în mână, nu au avut loc în tren.

Mircea Badea i-a povestit lui Liviu Dragnea că un ascultător l-a sunat la Radio ZU să îi relateze ce a pățit mama lui din cauza gratuității date de PSD studenților.

”M-am întâlnit pe hol, un minut, cu Liviu Dragnea după ce a plecat de la Sinteza Zilei. Au fost și alte persoane de față. I-am povestit un episod de la Radio ZU unde a sunat, în direct, un cetățean care, nervos fiind, a zis: ”Eu sunt din Constanța. Acum stau în București și a venit mama în vizită. A vrut să plece înapoi cu trenul și, cu banii în mână, au început să râdă doamnele de la ghișeu de dânsa. Au întrebat-o dacă ea nu știe că este Neversea și că au dat buluc studenții cu gratuitate. N-ai loc în tren, deși vrei să plătești bilet din cauza gratuităților studenților”. I-am povestit și domnului Dragnea. Mie nu mi se pare în regulă deloc!”, a zis Mircea Badea.

loading...

 

Mesajul cutremurător al unei mame, după ce fiul ei a luat 6.53 la Bac:”Felicitări Grigore! Eu ma voi lauda cu un 6,53. Veti spune ca este o nota mica. Ei bine, aflati ca pentru fiul meu este o nota imensa…”

loading...