MILIOANE de români vor fi amendați de astazi daca nu au facut ASTA…

1459

25 mai este ultima zi în care putem depune ,,Declarația 200″.
Ea se referă la veniturile realizate în România în anul 2015, iar cel mai important lucru este că, în cazul în care nu o vom completa, vom primi o amendă între 50 și 500 de lei, conform ANAF.

cum-se-completeaza-declara-ia-200-sfaturi-pentu-a-nu-fi-obliga-i-sa-plati-i-un-contabil-218301-1

Loading...

Un comunicat al instituției spune că formularul poate fi completat online oricând, accesând ,,Serviciul Privat Virtual” pe site-ul anaf.ro sau folosind un certificat digital care poate fi găsit online pe www.eguvernare.ro, la secțiunea ,,Depunere declarații”. Pentru cei de modă veche formularul poate fi trimis și prin poștă sau depus la registratura administrației fiscale de care aparține domiciliul fiecăruia.

Declarația 200 se referă la toate activitățile care au ca scop sau ca finalitate orice se referă la domeniul financiar, aici fiind inclusi si toți membrii unui stat din Uniunea Europeană care obțin profituri sau au activități economice de orice fel în România.

Încălcarea obligației de a completa ,,Declarația 200 privind veniturile realizate în România” până astăzi, 25 mai inclusiv, va fi amendată cu o sumă între 50 și 500 de lei, conform ANAF. Singura întrebare este de ce nu au fost informați românii de această obligație prin mai multe medii decât cel al site-urilor oficiale.

Loading...