Mesajul lui Liviu Dragnea pentru eroii neamului, a stârnit furie şi indignare:”Oamenii ăia au făcut o ţară, 100 de ani mai târziu o haită de hoţi analfabeţi o căpuşează sălbatic …”

528

Liviu Dragnea a postat pe contul său de Facebook, duminică, un mesaj pentru eroii care au luptat în Primul Război Mondial.

Mesajul liderului PSD a stârnit furie şi indignare.

„Zi de comemorare a eroilor care au luptat în Marele Război, 11 noiembrie este data la care s-a încheiat armistiţiul ce a pus capăt Primului Război Mondial. România se pregătea atunci pentru Unire.

100 de ani mai târziu, dăruim cu emoţie şi recunoştinţa această zi Veteranilor din teatrele de operaţii, care şi-au închinat viaţa Tricolorului. Militarilor români care luptă şi astăzi sub mandat NATO, ONU, OSCE, UE şi fac cinste poporului nostru, le mulţumim!

Cinstim, astăzi şi în fiecare zi, amintirea celor care au plecat dintre noi şi aducem un omagiu eroilor din trecut şi din prezent care, prin curajul şi onoarea faptelor de arme puse în slujba ţării, sunt un exemplu pentru noi şi pentru generaţiile de mâine”, a scris Dragnea.

Mesajul lui Dragnea a fost urmat de un val de reacţii foarte critice, internauţii taxându-l aspru pentru cuvintele considerate ipocrite.

„Ce minciună! La 28 septembrie 2018, Avocatul Poporului s-a sesizat în cazul unui veteran de război care are o pensie de 400 de lei şi vinde flori ca să poată trăi.

În acest timp, aparatul de represiune care vă slujeşte, care se luptă cu cetăţeni nevinovaţi, gazează copii sau bate turişti israelieni, are o pensie medie specială de 4800 de lei. Un pensionar MAI are, în medie, de 40 de ori mai mult decât un veteran care a luptat pe front. Lăsaţi, deci, lacrimile de crocodil”, i-a scris jurnalistul Mircea Marian.(Continuarea, mai jos ..)

Loading...

„Oamenii ăia au făcut o ţară, 100 de ani mai târziu o haită de hoţi analfabeţi o căpuşează sălbatic încercând în acelaşi timp să-i dezactiveze sistemul imunitar”, este reacţia unui utilizator de Facebook.

 

Gabriela Firea, mesaj războinic pentru „dictatorul” Liviu Dragnea:”Pentru ca am indraznit sa spunem ce nu merge bine in tara si in echipa, suntem suprimati, pe model stalinist…”

 

Loading...