Mesajul îngrijorător al teroriştilor ISIS, care vizează si România!

576

Teroriştii ISIS sunt puşi pe fapte mari şi, recent, au dezvăluit care sunt ţintele lor: peste 60 de ţări, printre care şi România!

Într-o înregistrare video care a devenit ieri virală jihadiştii prezintă o imagine cu steagurile a peste 60 de ţări care ar fi format o coaliţie pentru a lupta împotriva lor. Printre cele 60 de ţări se numără şi România, Republica Moldova, Marea Britanie, Statele Unite, Japonia, Canada, Franţa şi Australia. De asemenea, ISIS se laudă că şi-a extins teritoriul, afirmând că este deja mai mare decât Marea Britanie şi de opt ori cât Belgia. „Iată coaliţia diavolilor, la care se alătură Iranul, Turcia şi Rusia. Flăcările războiului vă vor arde în final (…). Aliatul nostru este cel mai mare. El este Allah şi toată gloria este a lui”, ameninţă jihadiştii.

Loading...

Într-un alt film, care durează aproape 21 de minute, luptătorii ISIS cheamă la arme grupările jihadiste „pentru a recuceri Balcanii”. „Cu ajutorul lui Allah, zile negre vin pentru voi! Cu ajutorul lui Allah, vă va fi teamă să mergeţi şi pe stradă! Vă va fi frică să munciţi în birourile voastre! (…) O să vă învingem, cu ajutorul lui Allah! O să venim la voi cu centuri cu explozivi, cu ajutorul lui Allah! Şi, cu ajutorul lui Allah, asta se va întâmpla foarte curând!”, avertizează unul dintre terorişti.

Loading...