Mesajul „I love ANAF” , i-a adus mesaje cu conţinut vulgar şi injurios de la telespectatori Antena 3

906

EVZ a stat de vorbă cu tânărul care s-a dus cu mesajul „I love ANAF”, la mitingul organizat de Antena3 împotriva aplicării sentinţei judecătoreşti prin care s-au confiscat clădirile folosite de Voiculescu pentru a spăla banii obţinuţi în urma fraudei ICA. Studentul bucureştean a explicat reporterului EVZ ce l-a determinat să meargă la protest cu acel mesaj şi ce i s-a întâmplat ieri seară, după ce postul TV Antena 3 a demarat o campanie de linşaj media împotriva lui.Vlad Rizescu este student şi s-a dus la mitingul de vineri din Piaţa Constituţiei pentru a transmite un mesaj celor chemaţi acolo de Antena 3, după ce ANAF a demarat procedura de executare silită a clădirilor confiscate prin sentinţa de condamnare a lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare pentru frauda ICA.

Studentul şi-a confecţionat o pancartă pe care a scris „I LOVE ANAF!” şi s-a plimbat cu acest mesaj printre persoanele adunate la protestul organizat de Antena 3.

Pentru acest gest, studentul a fost pur şi simplu linşat de Mihai Gâdea în emisiunea „Sinteza zilei” de duminică, 21 februarie 2015.

Vlad Rizescu a explicat reporterului EVZ de ce s-a dus la protestul Antena 3 cu acel mesaj:

„Ideea mi-a venit de la convingerea că victimizarea celor de pe scenă nu are o bază solidă. Cei din piaţa au reacţionat după câteva zeci de minute la mesajul meu, nu atât de violent, mai degrabă prin acuze total nefondate”,a povestit studentul care a devenit ţinta unei campanii de linşaj derulată la Antena 3.  

Loading...

Studentul a mai explicat că pur şi simplu a dorit să le transmită celor din piaţă ideea că respectarea legii este lucrul cel mai important.

“Eu susţin acţiunea celor de ANAF, asta a fost prima idee. Ideea mesajului era să se respecte legea, nu era altul. Eu am văzut în ANAF instrumentul de respectare a legii. Putea să fie oricine altcineva”, a explicat Vlad Rizescu.
Studentul a mai povestit că cei care l-au apostrofat, în Piaţa Constituţiei, pentru mesajul “I love ANAF”, l-au acuzat de cele mai aberante lucruri.

Persoanele prezente la protestul televiziunii condamnatului Dan Voiculescu, l-au acuzat pe Vlad Rizescu că este “agent secret”, “plătit de Băsescu”, că fumează “ţigări de conrtabandă” şi chiar că este “legionar, comunist şi securist.
Vlad Rizescu a explicat reporterului EVZ şi ce s-a întâmplat după seara de dumnică, atunci când Mihai Gâdea l-a linşat public, în emisiunea “Sinteza zilei” pentru că s-a dus în piaţă cu mesajul care i-a enervat la culme pe angajaţii lui Dan Voiculescu.

Acesta a primit mai multe mesaje cu conţinut vulgar şi injurios de la telespectatori Antena 3 care urmăriseră emisiunea “Sinteza zilei”. “Dar au fost mai puţini decât cei care m-au felicitat”, a explicat studentul.

Loading...