Mesaj fără precedent pentru PSD : UN MILION de avocați îi scriu lui Dăncilă:”Lansăm un apel către Guvernul României să înceteze imediat …”

322
Adunarea generală a Federaţiei barourilor europene, reunită la Varşovia, a emis pe 22 septembrie un mesaj fără precedent către Puterea PSD-ALDE de la Bucureşti. Avocaţii europeni cer autorităţilor de la Bucureşti să înceteze imediat măsurile care afectează lupta anticorupţie şi statul de drept.

„În 22 septembrie 2018, Adunarea Generală a Federaţiei barourilor europene, reprezentând 250 de barouri membre ce reunesc un milion de avocaţi, şi-a exprimat îngrijorarea profundă pentru continua încălcare a statului de drept de către partidul aflat la putere, prin iniţiativele legislative care limitează lupta împotriva corupţiei şi fac magistraţii vulnerabili în faţa intervenţiei politice. (…) Lansăm un apel către Guvernul României să înceteze imediat toate aceste măsuri şi să continue lupta împotriva corupţiei prin legi anticorupţie care nu favorizează polticieni (…)” se arată în mesajul celor un milion de avocați.

loading...

sursa: www.fbe.org

loading...