Mesaj dur al Mihaelei Radulescu impotriva iubitorilor de maidanezi si politicienilor

627

Ca orice vedeta care se respecta, Mihaela Radulescu s-a implicat si ea in problema cainilor comunitari care bantuie pe strazile oraselor din Romania.

mihaela radulescu 479x500 Mihaela Radulescu, atac dur la adresa iubitorilor de maidanezi: Sunt javre ...

Vedeta de televiziune a avut un mesaj dur impotriva iubitorilor de maidanezi, care solicita ca animalele sa fie libere, pe strazi, dar si impotriva politicienilor, despre care spune ca “nu sunt capabili sa gestioneze o criza, indiferent de natura ei”.

Loading...

Marcata de incidentul in urma caruia Ionut Anghel, un baietel de numai 4 ani, a fost omorat de o haita de maidanezi, Mihaela Radulescu i-a atacat pe iubitori de maidanezi anuntand ca “batranii si copiii nostri sunt mai pretiosti decat orice caine si cine neaga acest adevar este javra si nu om”.

Vedeta propune si o solutie pentru rezolvarea acestei crize, solutie aplicata in mai toate tarile civilizate din occident. “Intai ar trebui stransi toti cainii de pe strazi, apoi, in functie de bugetul disponibil, animalele ar putea fi plasate in adaposturi. In cazul in care fondurile limitate nu ar permite intretinerea lor in astfel de locuri, ar trebui acordat un numar de zile in care cetatenii care ar vrea sa adopte un caine ar avea aceasta sansa, restul neadoptati fiind eutanasiati”.

Loading...