Marturiile GROAZEI din Berlin : „Tipete si intuneric. Am mare noroc ca sunt in viata…”

633

O turista din Marea Britanie, Emma Rushton, a fost martora atentatului de luni seara din Berlin.

Ea a vazut cum camionul a intrat direct in oamenii aflati la Targul de Craciun. Emma Rushton a declarat pentru Sky News ca se simte norocoasa ca inca este in viata.

Tanara sosise in Berlin de cateva ore si bea un pahar de vin fiert cu prietenii in momentul in care un zgomot puternic s-a auzit, urmat de tipetele oamenilor.

A vazut cum camionul a intrat direct in oameni si in tarabe, fara nicio intentie de franare. Standul de unde Emma Rushton cumparase vinul fiert a fost „complet zdrobit”, a spus ea.
„Nu a fost un accident. Eram la aproximativ 2,5 metri de locul in care s-a intamplat, am vazut tot ce se intampla si sunt recunoscatoare ca nu am plecat (de la taraba – n.red.) doua minute mai tarziu”, a spus femeia.
Rushton a mai spus ca, dupa ce a auzit zgomotul puternic, luminitele de Craciun au inceput sa se stinga, iar apoi camionul a trecut direct peste oameni si peste tarabe.

„A fost foarte greu sa fiu acolo. Am fost foarte, foarte norocoasa”, a punctat ea.

Loading...

Un alt martor a relatat pentru Sky News cum trupurile oamenilor erau scoase de sub tarabele daramate si acoperite in cearsafuri albe si ca erau multi raniti.

„Vezi doar oameni bagati in ambulante si pare ca nu se mai termina”, a sustinut Sabrina Glinz. Nici ea nu crede ca soferul a intrat din greseala in multime.

12 persoane au murit, luni seara, dupa ce un camion a intrat in oamenii veniti la Targul de Craciun din Berlin.

DETALII AICI 

Loading...