Mariana a fost omorâtă de viitorul soţ ,pentru că a refuzat un...

Mariana a fost omorâtă de viitorul soţ ,pentru că a refuzat un joc erotic. Pedeapsa definitivă pentru ucigaşul din Ploieşti !

330
Alexandru Ştefan Rusu, bărbatul care şi-a ucis viitoarea soţie cu 34 de lovituri de cuţit pentru că a refuzat un joc erotic, a fost condamnat definitiv.

Judecătorii Curţii de Apel Ploieşti l-au condamnat la 22 de ani de închisoare, deşi iniţial el a fost condamnat la numai 20 de ani de închisoare.

Curtea de Apel Ploieşti a considerat că bărbatul a vrut să îl omoare şi pe fiul victimei, un băiat de numai 12 ani care a sărit să îşi apere mama.

În plus, Alexandru Rusu (30 de ani) a fost obligat să plătească daune morale în valoare de 50.000 de euro pentru fiecare dintre cei doi copii minori ai victimei, dar şi 5.000 de euro cheltuieli de înmormântare.

Decizia judecătorilor este definitivă.

Mariana a fost ucisa de Alexandru Rusu intr-un bloc din Ploiesti

Mariana a fost ucisă din cauza unui joc erotic

Crima s-a produs în luna martie a anului trecut, într-un apartament din cartierul Mihai Bravu din Ploieşti.

Loading...

În ziua tragediei, Alexandru Rusu şi iubita lui, Mariana (36 de ani), mamă a doi băieţi minori, au organizat o petrecere la care au invitat două fete, dintre care una în vârstă de 17 ani.

După ce a consumat mai multe pahare cu alcool, Alexandru Rusu a început să le facă avansuri celor două invitate şi a rugat-o pe iubita lui să organizeze o partidă de sex în grup.

Alexandru Rusu a fost condamnat definitiv pentru crima din Ploiesti

Pentru că a fost refuzat, atât de cele două fete, cât şi de iubită, Alexandru Rusu s-a enervat şi a început să facă scandal.

Cele două invitate au plecat, iar tânărul a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o pe Mariana de 34 de ori.

Fiul cel mare al tinerei a sărit în ajutorul mamei, însă a fost şi el tăiat la umăr şi a fugit într-un bloc din apropiere, acolo unde a cerut ajutorul vecinilor.

După ce a fugit de la locul crimei, Alexandru Rusu s-a predat câteva zile mai târziu la o secţie de Poliţie din Bucureşti.

Loading...