MANUSCRISUL adus de pe planeta VENUS – Cartea lui DZYAN

4458

Cartea Dzyan, unul dintre cele mai controversate manuscrise care există pe Terra, prezintă cu lux de amănunte cum o ființă inteligentă de pe planeta Venus a ordonat universul din care facem parte.

Apollonius din Tyana a fost denumit Hristos al lumii greco-romane. Un personaj real al Greciei Antice, misterios, filosof, vindecător, vegetarian, discipol al lui Pitagora.

A fost contemporan cu Iisus, a călătorit în India și a dus o viață de asceză, nu a vorbit cu nimeni cinci ani de zile. După această perioadă devenise alt om. Nu se cunosc tehnicile lui de meditație, nici introspecțiile folosite.

El devenise un supraom. Cunoștea limbi exotice fără să le fi studiat, citea mințile oamenilor, înțelegea limbajul păsărilor și al animalelor, putea ghici viitorul.

A vizitat Asia Centrală, Egiptul, India. Într-o călătorie pe care a făcut-o la Efes, preoții cetății l-au alungat. La plecare el a spus că o epidemie puternică va lovi întreg orașul și el va fi chemat să alunge boala. Acest lucru s-a întâmplat câțiva ani mai târziu, când el a descoperit un cerșetor care răspândise molima.

L-a împiedicat pe un prieten să se căsătorească cu o tânără foarte frumoasă, susținând că aceasta este un diavol sexual, adică o Lamia.

Împăratul Domițian a ordonat să fie aruncat în temniță. A dispus eliberarea sa, în momentul în care a constatat că Apollonius era calm și nu era afectat de această decizie.

La scurt timp, Apollonius a strigat în piața din Efes, ucide-l pe tiran! Le-a explicat oamenilor că Domițian fusese ucis, în acel moment, la Roma.

loading...

Spusele sale s-au adeverit. Despre moartea sa nu se cunosc detalii. Se spune că s-ar fi ridicat la cer. Trupul său nu a fost niciodată descoperit.

În călătoria pe care a făcut-o în India a avut acces la o carte despre care se spunea că a fost adusă de pe planeta Venus. Manuscrisul se numea Cartea Dzyan.

Cartea a atras atenția mai multor specialiști care a fost studiată și chiar au fost publicate pasaje din ea.
Helena Blavatsky, fondatoarea Societății teosofice, a mers în India, unde cu ajutorul unui magician de origine copt a putut studia cartea care era considerată periculoasă și era ascunsă într-o mănăstire tibetană.

În carte se vorbește despre construcția Universului și crearea unei ordini mondiale de către o inteligență de pe planeta Venus.

Blavatsky a plecat din India luând cu ea cartea. La scurt timp, a început să primească amenințări cu moartea și chiar i s-a transmis că se va îmbolnăvi.

Trei ani de zile, Blavatsky a fost bolnavă, în ciuda tratamentelor pe care le făcea. A luat hotărârea de a se întoarce în India, unde s-a însănătoșit cu ajutorul unor vraci.

În anul 1871, vaporul Eunomia a făcut explozie. Blavatsky se afla la bordul navei. Câteva persoane s-au salvat, printre care și ea.

Se reîntoarce la Londra, unde vrea să prezinte cartea publicului. Are loc un atac asupra ei, din care scapă cu viață. Constată că din seiful hotelului unde locuia dispăruse misterioasa carte.

După mulți ani de căutări, reușește să intre în posesia unei copii a cărții, în anul 1915. Cartea este conservată la Biblioteca Congresului din Washington.

În carte sunt prezentate tehnici de a citi la distanță texte și gândurile oamenilor.

loading...