Mai multi detinuti evadeaza din celula,dar ce a urmat i-a luat pe toti prin surprindere – VIDEO

753
detinuti

Incident neobisnuit intr-o inchisoare din SUA, in Weatherford, Texas. Mai multi prizonieri au sarit sa il ajute pe unul dintre gardieni, care si-a pierdut cunostinta si a cazut, brusc, din picioare,scrie stirileprotv.ro.

Ca sa-l ajute, acestia au evadat din celule lor si s-au grabit sa ii ofere primul ajutor. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar puscariasii au primit toata simpatia pentru gestul nobil facut.

Gardianul a suferit un atac de cord si s-a prabusit la pamant, sub ochii a 8 prizonieri, care se aflau in spatele unei usi transparente, intr-o celula comuna. Cand l-au vazut pe barbat prabusindu-se, acestia au strigat dupa ajutor, dar nimeni nu a venit. Asa ca acestia au decis singuri sa dea o mana de ajutor si au reusit sa iasa din celula, apoi s-au dus direct la gardian sa vada in ce stare se afla.(VIDEO mai jos)

loading...
detinuti

„Pur si simplu a cazut, parea ca e o treaba aranjata, dar ar fi putut muri acolo, pe loc. Ne-am temut, am crezut ca vor veni gardienii cu armele direct la noi, dar trebuia sa il ajutam” au spus doi dintre acestia conform People.

detinuti

Cand s-au apropiat de paznic, si-au dat seama ca barbatul nu are puls, asa ca au inceput sa loveasca in usi si sa ceara ajutor. Un alt gardian a venit si i-a gasit pe prizonieri in jurul barbatului, a carui identitate nu a fost dezvaluita, si a chemat de urgenta paramedicii, care au reusit sa il aduca la viata pe paznic.

Unul dintre prizonieri, care mai are de ispasit 4 ani din pedepsa pentru trafic de droguri, a spus despre paznicul lor ca „este un om bun”.

Capitanul Mark Arnett a declarat ca prizonierii i-au salvat viata barbatului si ca totusi lucrurile ar fi putut scapa de control daca acestia aveau alte intentii. „Paznicul avea cheile celulei la el si o arma, situatia ar fi putut degenera”.

loading...