Mai avea doua luni pana la nastere cand a observat ca pielea de pe burta i se inroseste .Medicii au fost uimiti de ceea ce au vazut …

435

Fiona Kerrigan, din Marea Britanie, era in culmea fericirii dupa ce a aflat ca va deveni mamica. Pana in trimestrul al treilea al sarcinii nu a avut niciun fel de problema de sanatate.

media_147687154257530800

Ulterior insa a observat cu stupoare cum toata pielea de pe burta i se inroseste. In plus, acest fenomen neplacut era insotit de o senzatie de arsura si de mancarimi puternice.

loading...

Gandindu-se la ce e mai rau, s-a dus in cele din urma la un control de specialitate cu inima stransa, pentru a vedea ce se intampla. Dupa mai multe teste, doctorii au dat un verdict cu care chiar si ei nu s-au mai confruntat pana la acel moment.

Pare greu de crezut, dar Fiona era practic alergica la propria sarcina. Din nefericire specialistii nu i-au putut prescrie un tratament, de teama ca orice fel de pastila ar putea influenta negativ dezvoltarea fatului.

Astfel femeia a fost nevoita sa indure ultimele doua luni de sarcina cu stoicism. Din fericire, ea a adus pe lume un baietel perfect sanatos.

„In momentul in care mi-am tinut pentru prima data copilul in brate, am uitat de tot. As ramane oricand insarcinata din nou, desi stiu ca este foarte probabil sa ma confrunt cu aceleasi probleme”, a marturisit mamica.

loading...