Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, în ziua în care...

Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, în ziua în care împlinea 43 de ani.Povestea CUTREMURĂTOARE a artistei pe care a plâns-o o ţară întreagă…

524

Astăzi se împlinesc exact şapte ani de la moartea artistei Mădălina Manole. A plâns-o o ţară întreagă, după ce „Fata cu părul de foc” a decis să îşi pună capăt vieţii.

Zi tristă pentru muzica românească. În urmă cu şapte ani, artista Mădălina Manole avea să şocheze, după ce a fost găsită fără suflare în locuinţa sa.

„Fata cu părul de foc” și-a pus capăt zilelor şi a lăsat în urmă o durere fără margini.
Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, în ziua în care împlinea 43 de ani, după ce a ar fi băut un pahar cu o substanţă toxică. Trupul cântăreţei a fost găsit fără viaţă de Petru Mircea, soţul său, chiar în vila din Otopeni unde locuiau împreună.

loading...

Familia a organizat un parastas pe data de 8 iulie, la care au participat toţi cei care au iubit-o pe marea artistă. Zeci de persoane au ajuns la mormântul ei unde au depus mai multe coroane de flori.

Cel care a mers de la prima oră a dimineţii a fost Petru Mircea. I-a dus o coroană de flori albă. Nu a mers însoţit de copilul său şi al artistei, l-a lăsat pe mic acasă.

S-a sinucis de ziua ei

Mădălina Manole s-a sinucis în dimineaţa zilei de 14 iulie 2010, chiar în ziua ei de naştere. Certificatul medico-legal de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) „Mina Minovici” a atesat faptul că Mădălina Manole s-a sinucis cu Furadan. Pe 12 august 2010, legiştii au încheiat analiza toxicologică în cazul Mădălinei Manole şi au constatat că artista înghiţise doar Furadan, nefiind găsite în sânge alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit.

loading...