MĂCELUL din interiorul PSD, între ”puciști” și fidelii lui Liviu Dragnea continuă. PSD pare un uriaș cu picioare de lut…

26

Meciul din interiorul PSD, între ”puciști” și fidelii lui Liviu Dragnea continuă, în ciuda faptului că, la centru, oamenii lui Liviu Dragnea par să se fi impus categoric, în teritoriu lupta se dă cu toate armele. Chiar dacă Liviu Dragnea poate clama o mare victorie în fața ”puciștilor”, aceștia par dispuși să ducă un război de uzură, care se va purta o lungă perioadă de acum încolo.

Surse din PSD ne-au prezentat cel puțin două situații în care acest război și-a făcut simțită prezența din plin. Un prim episod a avut loc în Parlament, acolo unde opoziția a încercat debarcarea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaților.

La acest meci din Camera Deputaților, PSD a avut 36 de deputați absenți, iar o parte a acestora erau dintre oamenii fideli grupării ”puciștilor”. A fost un prim semn clar că, în momente cruciale, opozanții lui Liviu Dragnea nu vor ezita să facă inclusiv jocurile opoziției, dacă asta va însemna distrugerea liderului PSD.

Un alt episod a avut loc la Primăria Sectorului 1. Surse din PSD ne-au explicat că, inițial, primarul Dan Tudorache a semnat scrisoarea împotriva lui Liviu Dragnea și a mers cu tabăra opozanților, iar alături de el și consilierii PSD de la Sectorul 1. Când s-au schimbat polii de putere în PSD, Tudorache a revenit la sentimente mai bune față de Liviu Dragnea și a întors armele. (Continuarea, mai jos …)

loading...

Problema este că o parte a consilierilor PSD au rămas în tabăra ”puciștilor”, iar Tudorache s-a trezit că nu mai are majorite în Consiliul Local. La ultima ședință, Tudorache și-a trecut majoritatea proiectelor alături de consilierii USR, care au asigurat majoritatea pentru cei de la PSD.

Astfel de bătălii au loc în multe zone din țară, iar PSD pare un uriaș cu picioare de lut. Întregul eșafodaj de putere construit în 2016 riscă să se demoleze tocmai de la bază, iar anul electoral 2019 ne poate aduce o serie de surprize foarte mari.

 

Alexandru ,românul care a îngrozit Belgia A RECUNOSCUT TOT. De la 24 de ani ,riscă să stea toată viaţa în închisoare…

loading...