Ludovic Orban descrie fauna instalata de PSD si ALDE in functii publice : „Oameni luati de la coada vacii si scroafe suite in copac”

746

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat sambata, la Tulcea, ca e nevoie de o reformare a aparatului administrativ, in prezent fiind prea multe agentii si ministere, dar si angajati „luati de la coada vacii, toate scroafele suite in copaci” care ocupa posturi pe alte criterii decat competenta.

„Nu poti tine 160 si ceva de agentii care se calca in picioare. Avem deconcentrate in agricultura- seminte, zootehnice, e ceva de noaptea mintii. In conditiile in care avem criza pe piata fortei de munca, investitori care vor sa investeasca in Romania nu iau decizia pentru ca nu este mana de lucru calificata. Si noi ne permitem sa tinem beizadelele planatate de PSD si ALDE si toate celelalte partide, si incompetentii, toti oamenii luati de la coada vacii, toate scroafele suite in copac, care populeaza administratia si care si-au batut joc de adevaratii functionari care au incercat sa faca o cariera in adminstratie bazata pe profesionalism”, a declarat Ludovic Orban, la Tulcea.

Liderul PNL spune ca este nevoie de o remaniere guvernamentala si de reducerea numarului de ministere la o treime.

„Este o zapaceala in administratie cum nu a existat niciodata. Trebuie sa facem reforma. Guvernele PNL aveau 8-9 ministri. In Europa media e de 13-14 ministri. Ce sa faci cu 28 de ministere care se calca pe bataturi si isi inventeaza atributii”, a mai declarat Orban, citat de Mediafax.

Aflat in vizita la Tulcea, liderul PNL a afirmat ca nu intelege scepticismul unora din PNL, dar partidul este pregatit sa preia guvernarea in 2020. PNL nu a avut, la ultimele consultari de la Palatul Cotroceni pentru formarea Executivului, nicio propunere de premier.

Loading...

Ludovic Orban, CRITICAT DUR :”TOCMAI I-AI SCUIPAT PE OBRAZ pe românii care muncesc cinstit în țara asta…”

Ludovic Orban : „„Oastea trebuie trezită”! Fiecare șef de organizație să dea cu PARUL în șeful PSD”

Loading...