Lucruri pe care trebuie să le ştii despre „organul tau”! Cum se măsoară corect şi care este lungimea medie-VIDEO

4090

Care este dimensiunea medie a unui penis? Cum trebuie măsurat corect? În jurul acestui subiect circulă numeroase zvonuri şi mituri, însă există metode clare şi informaţii corecte care pot răspunde la multe din întrebările delicate ale bărbaţilor.
Publicaţia Yourtango prezintă opt lucruri neştiute despre mărimea penisului.

1. Există o metodă corectă pentru măsurarea organului genital: cu ajutorul unei role speciale cu centimetru. Lungimea se măsoară de la vârful penisului până la baza lui, adică până la osul pubian.

2. Un penis de mărime medie are doar 14,2 cm lungime în erecţie şi 12 cm circumferinţă, se arată într-un studiu publicat în Journal of Sexual Medicine. Prin urmare, un penis normal, de mărime medie, este mai mic decât se aşteaptă probabil majoritatea oamenilor.

3. Cei mai mulţi bărbaţi mint atunci când vine vorba de mărimea pensiului lor. Studiile arată că doar 15% au un penis mai lung de 17 cm şi doar 3% se pot mândri cu un organ care are peste 20 cm lungime.

4. Cel mai mic penis cunoscut la un om are doar 0,6 cm lungime, iar cel mai mare este de 34,3 cm.

loading...

5. Medicii pot recurge la operaţii pentru mărirea penisului doar dacă organul are mai puţin de 7 cm lungime când se află în erecţie. Totuşi, trebuie ştiut că recuperarea după o intervenţie de acest fel este foarte dureroasă.

6. Bărbaţii homosexuali au penisul mai mare decât cei heterosexuali. Un studiu amplu, realizat între 1938 şi 1963 de Institutul de Cercetare Kinsey, la care au luat parte peste 5.000 de bărbaţi, a demonstrat că homosexualii au un penis mai lung cu aproximativ 8 mm, în medie, faţă de penisul unui bărbat heterosexual.

7. Cei care vor un penis care pare mai mare au o soluţie foarte simplă la îndemână: să scape de colăceii de grăsime de pe burtă. În acest fel, penisul va părea mai mare.

8. Lungimea penisului unui bărbat poate fi intuită dacă ne uităm atent la degetele sale. Astfel, cercetătorii de la Universitatea Gachon din Coreea de Sud au observat o legătură între lungimea penisului şi diferenţa dintre lungimea degetului arătător şi a celui inelar. Mai exact, cu cât degetul inelar este mai scurt în comparaţie cu degetul arătător, cu atât este mai mare lungimea penisului.

loading...