LOVITURA momentului în politică! LIVIU DRAGNEA, acuzat de TRĂDARE NAȚIONALĂ”Trebuie PEDEPSIT!”

380

Președintele CJ Ilfov, liberalul Marian Petrache, susține că Liviu Dragnea și Darius Vâlcov se folosesc de Legea offshore pentru a-și salva pielea. Cei doi sunt acuzați de trădare națională pentru că sacrifică viitorul României.

”Populism versus pragmatism

Vâlcov ne anunță că legea offshore a fost proastă și că din această cauză a fost modificată „în bine” de el și de Dragnea. Motiv pentru care cine va încerca să o corecteze va fi considerat trădător de țară. România, națiunea, trebuie să vadă cum niște oameni „onești, corecți, iubitori de neam”, respectiv Dragnea și Vâlcov, se bat cu niște „imperialiști corupți” spre binele poporului!

Eu nu comentez legea in sine. Categoric legea trebuie să mulțumească, în egală măsură, investitorii și națiunea.

Categoric cei care negociază avuția națională în interesul altora pot fi considerați trădători.

Dar cei care se folosesc de această lege pentru a-și apăra fundul, cum se numesc!?

Cei care cu buna știință mituiesc electoratul, în detrimentul construcției de autostrăzi, spitale, școli, dezvoltare economică sănătoasă, cum se numesc!?(Continuarea, mai jos …)

loading...

Cei care pun în fruntea Guvernului un om de paie, pentru a-și face ei jocurile și pentru a ne face pe noi de râs în toată lumea cum se numesc!?

Eu îmi doresc o lege offshore, care să facă posibilă extracția de gaze și petrol, dar care să fie în interesul României și al românilor.

Dar, îmi doresc și un popor sănătos și educat.

Cei care se joaca cu sănătatea și educația noastră, cu viitorul României, doar ca sa-și apere pielea, pot fi considerați trădători de țară și de neam și trebuie pedepsiți!”, scrie Marian Petrache.

 

DRAGNEA ESTE ÎNCOLȚIT! MAI APUCĂ PALTONUL liderul PSD?

loading...