Locul în care oamenii plătesc bani grei pentru CLIPE DE TEROARE. Se lasă VÂNAȚI de FIARE…VIDEO

842

Există un loc în China pe care oamenii îl vizitează de bunăvoie pentru a trăi momente de groază. Animalele sălbatice sunt lăsate libere pentru cei care vor să stea față în față cu pericolul.

Grădina zoologică Lehe Ledu Wildlife din Chongqing, China, este unică în lume. Aici vizitatorii pot trăi o experiență de nedescris: animalele sunt libere, iar oamenii sunt închiși în cuști.

chinese-zoo-tourists-in-cages-10_1 chinese-zoo-tourists-in-cages-11_1

Rolurile au fost schimbate iar acest servici oferit de grădina zoologică Lehe Ledu a devenit foarte popular în rândul chinezilor şi al turiştilor,scrie evz.ro.

loading...

chinese-zoo-tourists-in-cages-9_1 chinese-zoo-tourists-in-cages-7_2

Pentru a face experienţa şi mai periculoasă, de grilajul cuştilor sunt prinse bucăţi mari de carne, care ademeneşte animalele să urmărească camioanele cu oameni şi să se apropie periculos de mult de cei „captivi”.

chinese-zoo-tourists-in-cages-4_2 chinese-zoo-tourists-in-cages-2_2

“Am vrut să le oferim vizitatorilor fiorul stârnit de a fi urmăriţi şi atacaţi de mari prădători, dar, desigur, fără riscurile prezente în realitate. Vizitatorii sunt avertizaţi să îţi ţină tot timpul mâinile pe lângă ei, în cuşcă, pentru că un tigru flămând nu va face diferenţa între degetele lor şi bucăţile de carne prinse de cuşti”, explică Chan Liang, purtător de cuvânt al grădinii zoologice.

loading...