Locul din România unde poţi lua zilnic o pâine gratuit.Pentru unii poate parea putin , dar pentru altii inseamna enorm…

482

Ca orice om care nu are conturile doldora de bani, avem momente în viaţă când probabil nu ne permitem o pâine. La acest lucru s-au gândit nişte oameni care fac un lucru măreţ pentru cei care dau peste o zi mai proastă în care banii lipsesc din buzunar,scrie businessmagazin.ro

Astfel, în zona ICIL din Constanţa, mai exact pe strada 1 Decembrie 1918 numărul 2, a fost zărit în mai multe rânduri de trecători un coş aparent părăsit. În coş erau puse mai multe pâini, ia pe el era ataşat o foaie cu un mesaj pe cât se poate de sincer:

„Dacă azi nu îţi poţi permite o pâine, poţi lua una de aici gratuity. Indiferent de situaţia material, oricui i se poate întâmpla să nu îşi permit măcar odată o pâine!”, este mesajul ataşat de coşul plin cu pâine.

loading...

paine__3_

De exemplu, în această seară coşul a fost plin cu acest aliment, însă acum câteva minte în coş se mai aflau doar două pâini, lucru care demonstrează trei lucruri: în primul rând campania funcţionează, în al doilea rând că există oameni care astăzi nu şi-au permis o pâine, iar în al treilea rând că nimeni nu a fost atât de lacom încât să ia toate pâinile.

O astfel de campanile a fost zărită şi în Năvodari şi alte zone ale Constanţei, lucru care denotă că aceste acte de nobleţe încep să prindă contur în rândul românilor.

loading...