Liviu Dragnea:”Există un plan ca Guvernul să fie dat jos până la 1 ianuarie 2019..”

241

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara la Antena 3 că există un plan ca Guvernul să fie dat jos până la 1 ianuarie 2019.

Dragnea a dezvăluit că un astfel de plan ar trebui să fie pus în practică până la începutul anului viitor, întrucât preluarea preşedinţiei Consiliului UE de către România va zădărnici ulterior un astfel de scenariu.

Întrebat dacă există un plan prin care Guvernul să fie dat jos până la 1 ianuarie 2019, Dragnea a declarat:

„Da, categoric da. El este străveziu, nici nu trebuie să ai foarte multe informaţii, doar răbdare şi să pui toate piesele de puzzle pe masă, cu declaraţii, cu acţiuni, declaraţii interne, declaraţii externe. Preluarea preşedinţiei Consiliului UE de către România înseamnă de fapt preluarea de către doamna prim-ministru Viorica Dăncilă şi de către miniştrii din Guvern, pentru că – cu toate presiunile lui Iohannis, la Bruxelles – s-a decis că premierul şi Guvernul sunt cei care trebuie să gestioneze aceste lucruri, nu preşedintele. Cu acest guvern intrat în anul 2019, nu mai poate fi dat jos, nu mai poate fi contestat, nu mai poate fi dusă la nesfârşit minciuna”, a precizat Dragnea, la Antena 3. (Continuarea, mai jos …)

loading...

Totodată, șeful PSD a precizat că în 2019, când vor avea loc alegeri prezidențiale, președintele Klaus Iohannis și-ar dori să aibă ajutorul serviciilor:

„Nişte servicii care, în continuare, să se joace prin Justiţie, ca să le poată folosi să şantajeze, să preseze, să ameninţe” a subliniat Dragnea.

„Şi poate ajunge în campania electorală domnul Klaus Iohannis să le spună românilor: Votaţi-mă pe mine pentru că nu am făcut nimic bun, doar am făcut rău, în sensul în care am făcut atâta agitaţie în România – în contrapartidă cu un candidat de-al nostru, sper să fie un candidat comun, care să prezinte ce a făcut această guvernare pentru România”, a mai spus șeful PSD.

 

Klaus Iohannis, aşa cum nu l-ai mai văzut NICIODATĂ. Imagine inedită cu preşedintele României..

 

loading...