Liviu Dragnea, primele declarații, după 80 de minute de audieri la Parchetul General :”Nu îmi e teamă…”

305

Liviu Dragnea a fost audiat 80 de minute de procurorii Parchetului General, în dosarul în care au fost depuse plângeri pentru o eventuală tentativă de lovitură de stat la mitingul din 10 august.

Dragnea a declarat, la ieșire, că nu a depus niciun document și că nu se teme că va fi pus sub învinuire.

”Am fost citat ca martor în legătură cu afirmaţiile despre tentativa de lovitură de stat. Am fost întrebat dacă am elemente în sprijinul afirmaţiilor mele şi le-am prezentat procurorului. M-au întrebat dacă am documente despre tentativa de lovitură de stat. Tot ce am avut de spus am spus în fața procurorilor. Nu am depus niciun document. Mi s-a spus să nu dau detalii. Eu nu am primit informări nici de la SRI, nici de la Jandarmerie, nici de la MAI, nici de la nimeni. AM spus că Jandarmeria a acționat legal, acolo au fost niște violențe destul de mari. Merg oriunde mă cheamă oricine. Nu îmi e teamă de o punere sub acuzare în acest dosar.”, a spus Liviu Dragnea, după aproape 80 de minute de audieri.

loading...

 

Liviu Dragnea a răbufnit la adresa ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. A urlat în şedinţa cu mai mulţi lideri ai PSD…

 

loading...