Liviu Dragnea, la pământ! Iată ce a găsit DNA în calculatoarele Tel Drum

971

Toată lumea a remarcat ieşirile nervoase ale lui Liviu Dragnea din ultimele zile, precum şi radicalizarea tonului la adresa „noul duşman”, preşedintele Klaus Iohannis. Motivul real pare să aibă legătură cu dosarul Tel Drum.

DNA verifică aproape 1400 de mail-uri găsite în calculatoarele Tel Drum spun surse judiciare apropiate cazului, în urma percheziției informatice din calculatoarele ridicate în urma perchezițiilor de la Tel Drum.

Procurorii spun că unele dintre aceste mailuri au fost trimise de pe adresa șefului PSD, Liviu Dragnea, către anumiţi oameni politici, dar și în Brazilia.

Mai precis, explică sursele citate de Libertatea ar fi vorba de e-mail-uri transmise mai multor oameni politici, unor alte persoane dar și unele mail-uri transmise pe adrese de e-mail provenind din Brazilia.

Sursele citate nu exemplifică despre ce fel de mesaje este vorba amintind că procedura de verificare este la început iar în continuare procurorii vor extrage aspectele relevante evidențiate în aceste e-mail-uri.

După această verificare se va întocmi un raport tehnic ce va fi semnat de părțile din dosar, susțin sursele citate.

loading...

 

S-A TERMINAT şedinţa! DNA cere pedepse cu executare pentru Liviu Dragnea şi ceilalţi inculpaţi:”Solicităm condamnarea acestora la pedeapsa închisorii. (..) Solicităm pedeapsa închisorii cu executare în regim privativ de liberare”

Liviu Dragnea îi răspunde lui Klaus Iohannis:”Ar trebui să ceară mandat când merge la Consiliul European…”

loading...