Liviu Dragnea ,atacuri FĂRĂ PRECEDENT:„Un personaj de desene animate! Îşi caută fericirea doar în ochii stăpânilor…”

278

Liviu Dragnea, l-a atacat dur, miercuri, pe liderul PNL Ludovic Orban, despre care a spus că acționează la comandă.

Șeful PSD a mai declarat, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea că PNL și USR fac parte din același sistem bine coordonat.

În ceea ce privește pe Ludovic orban, Liviu Dragnea a apreciat că „este un personaj de desene animate”.

„Nu-s prost. E clar că miza principală a lui Klaus Iohannis este ca eu să nu mai exist. Ce fac procurorii cu finanţările ilegale ale USR şi PNL? Nimic, pentru că este componenta politică a acestui sistem.Orban, acest personaj de desene animate, tras de fire şi care îşi caută fericirea doar în ochii stăpânilor. Ştiti ce făcea Raluca Turcan cu votul la moţiune? Mergea cu Orban la discuţii să voteze moţiunea, după care venea a doua zi, dăm jos guvernul, venim cu Orban, îl picăm şi venim cu altă variantă”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Preşedintele PSD a acuzat partidele din opoziţie, PNL şi USR, că sunt parte a aceluiaşi sistem, iar în ceea ce privește dosarul de înaltă trădare, liderul social-democraților a precizat:

„Au fost nervozităţile lui Klaus Iohannis, înţelegeri secrete cu nişte evrei, apoi ameninţări brutale la adresa premierului şi apoi brusc apare plângerea penală a acestui Mickey Mouse. Plângerea era făcut. Acest laborator unic, PNL şi USR au aceiaşi coordonare, tot ce apare, totul face parte din acelaşi concept”, a mai spus liderul PSD.

loading...

DNA, o nouă lovitură pentru Liviu Dragnea. Ce i se pregătește la ÎCCJ – Document

Reacția EXPLOZIVĂ a lui Traian Băsescu, după revocarea Laurei Codruța Kovesi

 

loading...