Liviu Dragnea, afirmă că ar putea candida la prezidenţialele din 2019. ATAC DUR la adresa lui Klaus Iohannis …

612

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, afirmă că ar putea candida la prezidenţialele din 2019, motiv pentru care ar fi devenit principala ţintă a lui Klaus Iohannis. Liderul PSD a atacat şi multinaţionalele care scot profiturile din România.

Dragnea a susţinut că multinaţionalele finanţează mişcarea #rezist, pentru că se tem că nu vor mai putea să continue practicile imorale şi chiar ilegale de scoatere a profitului din România. Astfel, el ar fi ajung principala ţintă a acestor firme, a mai susţinut Dragnea.

„Un grup de companii a vrut sa aiba activitati in Romania, dar sa nu plateasca taxe la buget. Este vorba de unele multinationale, unele banci. (…) Institutiile statului au inceput sa prinda curaj si sa investigheze astefel de practici”, a declarat Dragnea la Antena 3.

Liderul PSD a susţinut că asaltul asupra sa are şi o componentă politică, pe lângă influenţa multinaţionalelor.

„O alta componenta este componeta politica. Sa il luam pe Klaus Werner Iohannis, ca el e omul momentului. Vine anul 2019. Anul trecut spunea ca nu o sa marim pensiile si salariile, ca nu o sa avem bani, ca totul e o minciuna. Am avut o crestere economica foarte mare. Anul acesta va fi din nou foarte mare. Ne-am incadrat in deficitul de 3%, am alocat 2% pentru Aparare. Pensiile au crescut, salariile au crescut, inclusiv salariile de la Administratia Prezidentiala, ca tot spuneau ca nu le ajung banii. Ce va spune Iohannis in anul prezidential 2019? Mai ales ca de la 1 ianuarie, Romania va prelua presedintia UE si s-a decis ca primul ministru gestionaza acest lucru. Timp de 6 luni, doamna prim-ministru Dancila va relationa in mod direct cu toti sefii de dosare din UE. El in 2019 ce o să spuna? ‘Alegeti-ma inca o data, ca nu am facut nimic. Ba mai mult am facut rau. Alegeti-ma, ca sa va dau inca 5 ani de scandal, de blocaje’. Alternativa va fi pensii mai mari, salarii mai mari, firmele care au inceput sa produca mai mult…”, a declarat Dragnea.(Continuarea, mai jos …)

Loading...

Întrebat dacă va candida în 2019, liderul PSD a răspuns: „Nu-s alegeri maine. Poate da, poate nu.”

„Domnul Iohannis spune ca in primul rand trebuie sa isi elimine potentialii contracandidati. Tinta pe mine, ca eu conduc partidul, eu am prezentat programul de guvernare. Rezultatele au aparut. Omul asta trebuie ori omorat, fizic, ori bagat la puscarie, ori demonizat”, a mai precizat Dragnea.

 

Liviu Dragnea a fost ținta unei TENTATIVE DE ASASINAT: Criminalii au fost 4 străini…

 

Loading...