Liviu Dragnea , A CEDAT . Îi cere ministrului Justiţiei să prezinte URGENT, un proiect privind amnistia şi graţierea

582

Liviu Dragnea îi cere ministrului Justiţiei să prezinte cât mai repede un proiect privind amnistia şi graţierea, informează digi24.ro Preşedintele PSD spune că cel care s-a opus acestui proiect până acum a fost Paul Stănescu.

Şeful PSD spune că dacă în săptămânile următoare Tudorel Toader nu va prezenta un proiect privind amnistia şi gratierea, atunci va cere CEX PSD să ia o decizie. Termenul final pentru adoptarea aministiei si gratierii ar fi finalul acestui an.

Dragnea și Tăriceanu, întâlnire de ultim moment

Liderii coaliției Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu vor avea o întâlnire după ședința ALDE, anunță Antena3, care citează surse politice. Cei doi vor discuta despre decizia lui Klaus Iohannis, care a refuzat săptămâna trecută propunerile PSD pentru Ministerul Transporturilor și Ministerul Dezvoltării.

Dragnea a spus luni, după ședința PSD, că preşedintele Klaus Iohannis, în mod normal, trebuia să procedeze imediat la revocarea miniştrilor de la Transporturi şi Dezvoltare şi la numirea celor propuşi.

Loading...

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, că nu va lua o decizie în ceea ce priveşte cea de-a doua remaniere guvernamentală, privind portofoliile de la Transporturi şi Dezvoltare, decât după sărbătorile Centenarului şi data de 1 Decembrie.

 

Decizie ciudată a magistraţilor în cazul ambulanţierului ,care a depăşit viteza legală pentru un transport urgent de sânge şi plasmă

Loading...