Lia Olguţa Vasilescu, dezvăluiri INCREDIBILE:”4 maşini şi 12 oameni mă urmăreau…”

352

Olguţa Vasilescu mai are un pas să o ia pe urmele şefului ei de partid. Ministrul Muncii susţine că fost interceptată o perioadă îndelungată într-un dosar în care nu avea nici o calitate.

„A fost pusă în mișcare o mașinărie infernală. Am fost interceptată șase luni de zile în perioada campaniei electorale. Am avut nu doar interceptare ambientală inclusiv localizare prin GPS”, a spus ministrul Muncii.

„Am aflat de la un amic, care lucrează într-o instituție de forță a statului român, că a fost chemat la serviciu după ce eu am fost eliberată și am făcut întâlnirea cu alegătorii în centrul Craiovei. I s-a reproșat că pe imagini apărea mama lui și asta însemna că el ascunde ceva. Vă dați seama ce poliție politică a fost în țara asta și încă nu s-a terminat”, a mai spus Olguța Vasilescu, la Antena 3.

„Ca să mă urmărească cu maşina trebuia să aibă la dispoziţie patru maşini, ca să nu îţi dai seama. Au fost cel puţin 12 oameni numai pe filajul cu maşina, plus persoanele care făceau stenogramele după ce făceam eu în dormitor, în primărie”

loading...

 

Noi informaţii apar în cazul agresiunii asupra lui Valentin, fiul lui Liviu Dragnea, şi a soţiei acestuia

 

loading...