Lecţie de viaţă dată de un poliţist ,unui motociclist:”Eu ies mâine la pensie, dar ţie ţi se va întâmpla următoarea nenorocire aici…”

262

Un poliţist din Botoşani a oferit o lecţie de viaţă unui motociclist care conducea cu viteză şi făcea spectacol pe un drum din judeţ.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile pe un drum din Botoşani, acolo unde deseori motocicliştii îşi pun viaţa în pericol pentru a face ‘spectacol’.

Un motociclist a fost filmat în timp ce un poliţist l-a prins pe respectiva porţiune de drum când făcea burnout-uri şi circula cu viteză.

Motociclistul făcea toate aceste ‘scheme’, în timp ce un prieten îl filma, pentru a le publica apoi pe reţelele de socializare.

Din nefericire pentru el, a fost prins de un poliţist cu experienţă care cunoştea porţiunea de drum şi care a intervenit la numeroase accidente rutiere produse în zonă.

În timp ce motociclistul şi prietenii lui l-au acuzat pe poliţist că ar fi agresiv şi că a dorit chiar să le fure documentele, poliţistul le-a oferit o lecţie de viaţă pe care, cel mai probabil, nu au înţeles-o.

loading...

„Ţi se pare că am 20 de ani? Ţi se pare că văd pentru prima dată motociclete? Sunt sătul până deasupra capului. Pe mine nu mă afectezi cu nimic. Mâine ies la pensie şi îmi văd de viaţă. Dar ţie ţi se va întâmpla aici o nenorocire. Trei motociclete am scos din şanţurile astea. Hai cu mine să îşi arăt nişte cruci acolo. Cruci de oameni. Prima oară când o să moară unul aici, o să te chem să vezi cum moare un om în braţele tale”, le-a povestit poliţistul motociclistului şi prietenilor săi.

 

Nadia Comăneci primește LUNAR de la statul român o sumă impresionantă! SPORTIVII SE REVOLTA !

 

loading...