Laura Bretan a castigat „Romanii au talent” ! Vezi interpretarea senzationala…VIDEO

77273

Publicul, concurentii si membrii juriului au trait intens emotiile luptei finale a celui mai tare show de divertisment!

Cei 16 finalisti ai sezonului cu numarul sase „Romanii au talent”, Laura Bretan, Lifestyle, Andrei Surdu, Bruce & Istvan, Resciebelle Santiago, Rustin Dust, Free Balance, Mara Pruna, Cristian Zlatan, Florin Zgavardici si Constantin Bardan, Anisia Gafton, Nadia Budurusi, Manuel Chivari, Florin Bontea, Cezara Blioju si Fratii Adrian, ne-au incantat cu momente senzationale in incercarea de a impresiona audienta si de a obtine voturile publicului,scrie protv.ro

16 eroi au urcat pe scena „Romanii au talent” intr-o finala memorabila, insa doar unul a castigat marele premiu in valoare de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman!

Finala „Romanii au talent” a fost incendiara, iar publicul si-a votat favoritii! In urma votului exprimat prin SMS, sezonul cu numarul sase si-a desemnat castigatorii. Cei 16 concurenti au pasit pe scena pentru o ultima jurizare si au asteptat cu nerabdare sa afle ce au decis cei care le-au privit cu admiratie reprezentatiile.

Dupa 20 si ceva de ani de televiziune e cea mai frumoasa scena cu cei mai frumosi si mai talentati oameni pe care i-am vazut vreodata.„, a declarat Mihaela Radulescu.

Florin Calinescu le-a transmis concurentilor ca „romanii sunt o sursa inepuizabila de talent” si ca suntem un popor minunat.

Andi Moisescu a declarat ca in acest sezon avea nevoie de patru butoane aurii, dar si ca se declara norocos ca a intalnit-o pe Laura Bretan. „Un mare multumesc„, a mai adaugat prezentatorul tv.

Loading...


Aflata la al saselea sezon „Romanii au talent”, Andra le-a multumit tuturor pentru talentul pe care l-au pus in scena.


Suspansul a crescut atunci cand Pavel Bartos a adus pe scena plicul in care s-au aflat numele primilor trei concurenti votati de public.

Cei trei concurenti care s-au aflat pe primele trei pozitii in clasamentul final au fost Laura Bretan, Nadia Budurusi si Fratii Adrian. Pe locul trei in preferintele publicului s-a aflat Nadia Budurusi, in timp ce pe locul doi s-au clasat Fratii Adrian.

Marele castigator al sezonului 6 „Romanii au talent” si al premiului in valoare de 120.000 de euro oferit de Telekom este Laura Bretan.

CITESTE SI :

Povestea LAUREI BRETAN !Fetiţa care a ridicat o ţară întreagă în picioare

Laura Bretan a lăsat America fără cuvinte !

 

Loading...