La șase luni distanță de la moartea Stelei Popescu ,legiștii au finalizat raportul autopsiei

835

Pe 23 noiembrie 2017, Stela Popescu se stingea din viață, la 81 de ani. La șase luni distanță de la moartea doamnei teatrului românesc de revistă, legiștii au finalizat raportul autopsiei.

Cancan.ro a aflat, în exclusivitate, ce au constatat specialiștii de la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”.

După o jumătate de an de la decesul actriței care a făcut istorie în lumea teatrului și a cinematografiei românești, medicii legiști au încheiat autopsia. Specialiștii de la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” (INML) au decis să nu mai solicite un raport suplimentar de expertiză, întrucât nu există suspiciuni că legendara artistă ar fi fost ucisă.

O sursă din mediul medical a declarat că reprezentanții INML au trimis către Poliția Capitalei factura pentru autopsia Stelei Popescu, care s-ar ridica la aproximativ 2.000 de lei.

Dacă ar fi existat dubii cu privire la decesul actriței, autoritățile ar fi cerut și o analiză toxicologică, care ar fi costat, numai ea, aproximativ 3.000 de lei, a precizat sursa citată.

Loading...

Stela Popescu a fost găsită fără suflare pe 23 noiembrie 2017

Celebra actriţă a fost găsită fără suflare în casa ei din Bucureşti de fiica vitregă, Doina Maximilian. Ea a venit într-un suflet, după ce artista nu i-a răspuns, de mai multe ori, la telefon. Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum duminică, 26 noiembrie 2017. Regretata actriţă a fost înmormântată la Mănăstirea Cernica lângă cel de-al doilea soţ, Puiu Maximilian.

„A fost dorinţa ei să fie înmormântată lângă soţul ei, Puiu Maximilian, cum i se zicea acestuia în breaslă. La începutul carierei sale, Stela Popescu s-a îndrăgostit nebuneşte de scriitorul Mihai Maximilian, cu care s-a şi căsătorit în 1969. El îi compunea versurile la scheciurile pe care Stela le interpreta. După moartea lui Puiu, Stela Popescu tot timpul spunea că doreşte să fie înmormântată lângă soţul ei”, a mărtursit Oana Georgescu de la Teatrul Constantin Tănase.

Ce frumuseţe de femeie a fost …Stela Popescu a făcut furori încă de la începutul carierei sale de artistă, atât cu talentul actoricesc, cât şi cu frumuseţea

Stela Popescu, discurs pro-corupție: „Cel putin 50% din cei arestati sunt nevinovati…”

Loading...