La ce trucuri au apelat patronii din Centrul Vechi , pentru clientii fumatori !

8478
Fumătorii au crezut că nu văd bine! La ce truc au apelat patronii cluburilor din Centrul Vechi în acest weekend! Chiar dacă afară era frig, clienţii...

Legea antifumat se pare că i-a făcut pe patronii de baruri din Capitală să îşi pună serios la contribuţie imaginaţia. Aşa că, la unele baruri din Centrul Vechi, alături de un scaun, o masă şi-o scrumieră, pe care să le foloseşti dacă ieşi din local să fumezi o ţigară, primeşti şi-o pătură, din partea casei.

Cum nici măcar nu am încununat cu succes o săptămână de când fumătorii nu mai au voie să îşi aprindă ţigările în localuri sau alte spaţii închise, patronii din Capitală deja par să găsească tot soiul de “portiţe” prin care să le facă pe plac şi clienţilor care au acest viciu. Ca să împace şi fumătorii, în preajma spaţiilor special amenajate pentru fumat din Centrul Vechi, există mini-terase cu scaune, mese, scrumiere, dar şi pături. Da, îngrijoraţi că temperaturile au scăzut considerabil în acest sfârşit de săptămână şi pentru că-n seara de sâmbătă a început să ningă, proprietarii le-au oferit clienţilor şi câte o pătură, ca să se ferească de frig.

Loading...

Au fost fotografiate astfel de locuri în care “clientul are mereu dreptate”, iar din imagini se pot vedea şi câteva pături roşii, special lăsate la îndemână pentru cei care ies zgribuliţi din localuri pentru a putea să fumeze o ţigară.

Nu ştim dacă va deveni o modă să tot vedem astfel de gesturi din partea patronilor, dar cu siguranţă legea e respectată cu stricteţe. Asta pentru că teama de amenzi e una mai mare decât este cea de fum de ţigară prin baruri.

De asemenea, legea antifumat şi-a spus cuvântul şi în seara de sâmbătă, când la un concert care a avut loc la Arenele Romane. Acolo, fumătorii au strâns rândurile într-un spaţiu special amenajat. Dacă depăşeau acea zonă, chiar şi c-un pas, erau avertizaţi de către forţele de ordine că ar fi mai bine să îşi stingă ţigările şi să nu înainteze. Din fotografie poate fi remarcat şi cum fumătorii s-au găsit unii pe alţii, iar locul în care li s-a dat voie să fumeze seamănă mai mult cu unul de pelerinaj.

Loading...