L-au ucis gropile din drumul spre spital , dupa ce a incercat sa se sinucida…

434

Bărbatul în vârstă de 39 de ani, din municipiul Botoşani, care vineri seară şi-a tăiat gâtul cu mascaţii la uşă, a murit pe drum spre Iaşi.

Deşi la prima vedere rana părea superficială, la investigaţii s-a constatat că lama a penetrat artera carotidă, dar planul său, de a se sinucide, eșuase. De altfel, medicii au aspirat o cantitate însemnată de sânge din cavitatea bucală. Ulterior, acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, un medic ORL suturându-i plaga din artera carotidă şi pregătindu-l pentru transportul către Iaşi,scrie libertatea.ro.

Cum zona a rămas fără elicopter după tragedia de la începutul lunii iunie, din Moldova, transferul s-a făcut pe cale terestră, cu o ambulanţă. Din păcate, drumul plin de gropi, până la Târgu Frumos, a făcut ca suturile făcute la nivelul arterei sa cedeze după câteva zeci de kilometri. Practic bărbatul a murit exangvinat, fiind conştient până aproape în ultima clipă.

Loading...

„Este dificil de spus dacă drumul a reprezentat o cauză, cert este că acele suturi au cedat la un moment dat şi din păcate nu s-a mai putut face nimic, sângerarea fiind masivă”, a precizat Daniela Amarande, medic de gardă în cadrul SJA Botoşani.

Potrivit cadrelor medicale din UPU, se pare că bărbatul a avut o premoniţie încă de la Botoşani, acesta fiind auzit spunându-le „degeaba vă mai chinuiţi cu mine”.

Loading...