Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, împreună de Ziua Armatei. Discursuri pline de cuvinte de laudă la adresa militarilor români…

396

Președintele Klaus Iohannis a participat la ceremonia de Ziua Armatei, alături de premierul Viorica Dăncilă. Cei doi au susținut discursuri pline de cuvinte de laudă la adresa militarilor români, în prezența ministrului Apărării, Mihai Fifor.

„Este un bun prilej pentru reașezarea prestigiului istoriei, ca formă de cunoaștere a poporului român. Reînsuflețim, astfel, idealurile care au făcut posibilă păstrarea valorilor şi tradițiilor noastre, a dreptății, a adevărului şi a credinței, subsumate binelui individual şi general. Suntem cu gândul și la militarii noştri aflaţi departe de casă, în teatrele de operaţii, unde, prin modul exemplar în care îşi execută misiunile alături de aliaţi, reprezintă cu onoare şi demnitate România”, a spus președintele Klaus Iohannis, la ceremonia de Ziua Armatei.

FOTO: INQUAM PHOTOS/George Călin

Evenimentul a avut loc la „Mormântul Ostașului Necunoscut’ din Parcul Carol. Acolo, a fost și premierul Viorica Dăncilă. (Continuarea, mai jos …)

Loading...

‘Militarii aflați la datorie sub tricolor, acasă sau în locuri îndepărtate, folosesc acest prilej faptele de arme ale înaintașilor. Unii dintre ei se află alături de noi. Stimați veterani de război, pentru curajul și sprijinul de sacrificiu, pentru că ați trecut cu bine și fruntea sus peste greutățile vieții, vă asigurăm de prețuirea noastră. Reprezentați o adevărată școală a patriotismului. Vă suntem recunoscători pentru ce ați făcut pentru țară’, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul a participat, chiar înainte de ceremonia din Parcul Carol, la ședința Biroului Permanent Național al PSD.

 

LAZĂR primește AJUTOR NESPERAT. Ar fi pentru prima dată când se întâmplă așa ceva,dar premierele sunt binevenite …

Loading...