Klaus Iohannis salveaza obrazul Romaniei, murdarit de actiunile PSD : Omagiu la Strasbourg adus protestatarilor care „apara statul de drept si democratia”

465

Presedintele Iohannis a adus, marti, la Strasbourg, in plenul Parlamentului European, un omagiu tinerilor din Romania care „si-au facut auzita vocea atunci cand a fost nevoie sa fie aparat statul de drept si democratia”.

„Romania este profund atasata proiectului european, avem o societatea vibranta si dinamica. Romanii sunt conectati activ la valorile civice, au dovedit-o cat se poate de clar, si-au facut auzita vocea atunci cand a fost nevoie sa fie aparat statul de drept si democratia.

Tanara generatie crede in Europa si se implica in dezbateri privind viitorul nostru de o maniera pozitiva si mai ales optimista. Entuziasmul lor ne obliga la responsabilitate. Avantajul acestui val de entuziam care vine din Romania provine din reflexul de aparare a democratiei. Romania este o tara dinamica si orientata spre viitor”, a declarat Iohannis in Parlamentul European. (VIDEO , mai jos …)

Loading...

 

Klaus Iohannis, mesaj CATEGORIC în Parlamentul European:”România nu poate accepta o Europă cu mai multe viteze sau o Europă a cercurilor concentrice”

Loading...