Klaus Iohannis o pune la punct pe Viorica Dăncilă:”Să aibă grijă…”

262

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că premierul Viorica Dăncilă este binevenită la discuții, în cazul în care consideră că trebuie să îl informeze în legătură cu ceva sau să îi ceară opinia.

„Nu, dar aștept oricând consideră doamna premier că trebuie să mă informeze sau să îmi ceară opinia. Este binevenită”, a afirmat Klaus Iohannis, miercuri la Palatul Cotroceni, întrebat dacă a discutat în ultima perioadă cu șeful Executivului.

Președintele i-a răspuns premierului și la acuzațiile că blochează România, prin refuzul de a numi noi miniștri la Dezvoltare și Transporturi. ”Să aibă grijă să rezolve celelalte lucruri și se va rezolva și asta.”, a precizat Iohannis.

În legătură cu remanierea guvernamentală, Iohannis a spus că referitor la o decizie privind numirile de la ministerele Dezvoltării și Transporturilor, că analiza este încă în lucru, dar remanierile sunt făcute de ochii lumii, fiind înlocuiți oameni slabi cu alții și mai slabi.

Referitor la același subiect, premierul Viorica Dăncilă a afirmat, marți seară la România Tv, că va mai aștepta câteva zile, după care va sesiza Curtea Constituțională, în cazul în care președintele Klaus Iohannis va întârzia cu numirea miniștrilor Dezvoltării Regionale și Transporturilor.

Loading...

 

S-A UNIT Opoziţia. „Dragnea şi Iordache, revocaţi de drept. Majoritatea care a sufocat România nu mai există. Este cea mai mare victorie a Opoziţiei… “

 

Loading...