Klaus Iohannis nu se grăbeşte să semneze decretul de revocare a şefei DNA:”Nu va exista nicio suspendare…”

285

Preşedintele Klaus Iohannis nu se grăbeşte să semneze decretul de revocare a şefei DNA, aşa cum l-a obligat CCR, însă consideră că prin acest lucru nu încalcă legea fundamentală. Prin urmare, preşedintele nu consideră că există temei pentru suspendarea sa.

„Cred că se grăbesc un pic pesediştii. Nu am afirmat ce voi face în perioada următoare decât că voi citi cu atenţie decizia şi motivarea şi să vedem cum putem să găsim răpunsuri la problemele de acolo. Unii politicieni s-au grăbit să o dea în spaţiul public cu suspendarea. Nu va exista nicio suspendare. Chiar daca unii pesedişti vor să pară mai interesanţi la televizor”, a declarat Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a explicat că declarația lui Liviu Dragnea, care spunea că ”statul paralel” a fost susținut și de partenerii internaționali este una ”foarte proastă”. Președintele a spus că ”statul paralel” este o invenție a PSD-iștilor pentru a-și justifica demersuri discutabile.

”Declarația este foarte proastă, contraproductivă. Eu am mai spus: în România nu există un stat paralel, este o invenție a PSD-iștilor, prin care încearcă să-și valideze demersurile anti-justiție. Eu le spun românilor că în România nu există un stat paralel, există un singur stat și pe acela îl reprezint eu.

loading...

Tot restul sunt povești ale PSD-iștilor, care încearcă să-și valideze anumite demersuri destul de discutabile”, a declarat Klaus Iohannis.

Traian Băsescu L-A FACUT PRAF pe Liviu Dragnea ,după mitingul PSD: „Îmbogăţitul peste noapte din Teleorman, a uitat să le spună naivilor din Piaţa Victoriei că…”

loading...