Klaus Iohannis, ATAC DUR, fără precedent, la adresa coaliţiei de guvernare:„PSD nu guvernează pentru România, guvernează pentru Dragnea. PSD e incompetent şi incapabil…”

122

Preşedintele Klaus Iohannis nu a promulgat bugetul de stat pe 2019, trimis de PSD la Cotroceni abia la începutul lunii februarie. „E bugetul ruşinii naţionale. Voi sesiza CCR“, a anunţat şeful statului, care a lansat noi critici la adresa guvernării PSD. „Obiectivul clar este de a pune mâna pe Justiţie ca ei să-şi rezolve dosarele penale. PSD nu guvernează pentru România, guvernează pentru Dragnea“, a spus Iohannis.

Declarații Klaus Iohannis, LIVE la Digi FM

Declarații Klaus Iohannis, LIVE la #DigiFM

Publicată de Digi FM pe Vineri, 22 februarie 2019

„Un lucru este clar: Guvernarea PSD a eşuat. În spitale, probleme peste probleme. Educaţia este subfinanţată. Economia României este bulversată, mai ales după ordonanţa 114 dată în mare taină la sfârşitul anului trecut. De autostrăzi, nici nu poate fi vorba. Despre Justiţie, întreaga guvernarea pesedistă a fost un asalt asupra Justiţiei şi a statului de drept din România, cu obiectivul clar din partea PSD de a pune mâna pe Justiţie ca ei să-şi rezolve dosarele penale. PSD nu guvernează pentru România, guvernează pentru Dragnea. PSD e incompetent şi incapabil să conducă România. (Continuarea, mai jos …)

loading...

Nu au bani, de asta au întârziat bugetul cu trei luni. Nu vor să realizeze spitale, nu vor să realizeze investiţii publice. Promit, dar nu fac. În schimb, dacă este vorba despre ei, au de unde: PSD a avut grijă să aloce sume imense pentru finanţarea partidelor politice. 150 de milioane va primi PSD din finanţarea partidelor. 150 de milioane din 270 de milioane propuse pentru finanţarea partidleor. De 20 de ori mai mult decât anul trecut. Pentru asta, au bani. Comunităţile loale pimesc un miliard de lei mai puţin decât anul trecut. Voi sesiza azi CCR pentru bugetul pe 2019, bugetul ruşinii naţionale“, a spus preşdintele Klaus Iohannis.

Tăriceanu: Gestul preşdintelui este total inoportun 

„Preşedintele a ales această metodă de a face politică prin şicanarea Guvernului, fără să-şi dea seama cât de mult rău face ţării şi societăţii. Gestul preşedintelui este total inoportun şi nejustificat. Remarca legată de finaţarea partidelor este demagogie şi populism. România s-a confruntat cu o componentă de corupţie legată de partidele politice“, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

loading...