Jucătorii naționalei au fost jefuiți în Kazahstan si pe teren si in afara lui ! Li s-au furat bani şi telefoane iar arbitrul …

407

România a remizat, miercuri, la Astana, în partida cu reprezentativa Kazahstanului, scor 0-0. Partida a contat pentru preliminariila Campionatului Mondial din 2018, iar „tricolorii” au avut parte de condiții total ostile în această deplasare. Jocul s-a desfășurat pe o suprafață sitentică să înghețată, care a pus mari probleme fotbaliștilor, dar mai ales românilor. Gazdele au jucat foarte dur, sub privirile protectoare ale arbitrului portughez Manuel De Sousa, care a evitat să acorde cartonașe galbene în multe situații. În prima parte, Dragoș Grigore a fost lovit în față de un adversar și a fost înlocuit de Cosmin Moți.

22stanciuvlad3748-01-465x390

loading...

În finalul primei părți, arbitrul a închis ochii la un fault în careu comis asupra lui Alex Chipciu, iar televiziunea din Rusia care a produs partida n-a dat nicio reluare. Mai mult, Chipciu s-a accidentat și el și a fost înlocuit la începutul părții a doua de Gabi Enache. „Tricolorii” n-au reușit să pună presiune pe adversari nici în partea a doua, iar cea mai mare ocazia a fost creată de Bogdan Stancu, în minutul 87, atunci când Gabi Enache a alunecat în fața porții. În cele patru minute de prelungire, asiaticii ne-au masat în propria jumătate de careu.

Jucatorii au fost JEFUITI inaintea meciului 

Probleme pentru tricolori înainte de KAZAHSTAN-ROMANIA. Conform informațiilor Dolce Sport, aproximativ 12 jucători „tricolori” au fost păgubiți în Kazahstan, printre aceștia fiind și Bogdan Stancu, Prepeliță și Chipciu. Jucătorii au reclamat că au pierdut sume între 50 și 300 de euro.

Unul dintre maseurii naționalei a menționat că din cameră i-a dispărut tableta pe care o avea. Administratorii hotelului verifică înregistrările video pentru a vedea care sunt vinovații.

loading...