Jandarmii au folosit tunul cu apă şi gaze lacrimogene împotriva protestatarilor din Piaţa Victoriei – VIDEO

256

Jandarmeria a luat decizia de a folosi tunul cu apă pentru a dispersa protestatarii violenţi din Piaţa Victoriei. Decizia a fost luată după ora 20.00, pe fondul forţării cordonului de către unii protestatari.

Anterior, Jandarmeria a transmis un mesaj urgent ca protestatarii paşnici să se depărteze de primele rânduri, unde se află persoanele violente. Unii protestatari au folosit torţe, fumigene şi petarde.

Mitingul Diasporei „România, trezește-te!”

Mitingul Diasporei „România, trezește-te!” (via privesc.eu) #Live #stiripesurse

Publicată de stiripesurse.ro pe Vineri, 10 August 2018

Realitatea TV a surprins, cu o camera separata de transmisiunea LIVE, imagini cu momentul in care jandarmii folosesc gazele lacrimogene la protestul din 10 august.

Jandarmeria a venit cu un comunicat prompt, la putin timp dupa incidentele produse la amiaza: „Vă rugăm să vă delimitați de grupurile care provoacă violență! Pentru siguranța voastră și a tuturor!

Un grup de oameni poate denatura complet scopul unui protest anunțat inițial, pe rețelele de socializare, ca fiind unul pașnic.

Recomandăm celor care intenționează să se alăture protestatarilor din Piața Victoriei să nu vină însoțiți de copii.(VIDEO , mai jos …)

loading...

Demersul nostru vine ca urmare a violențelor înregistrate în ultimele ore.

Facem, în continuare, apel la calm! 

Respectăm dreptul tuturor celor care doresc să protesteze pașnic!

Respectăm, în egală măsură, dreptul celor care nu doresc să protesteze! 

Suntem și rămânem în slujba cetățenilor! Singura noastră preocupare este liniștea voastră, a tuturor și nu vom ezita să o restabilim ori de câte ori ea este tulburată”.

 

 

Liviu Dragnea, mesaj pentru diaspora care protestează în Piața Victoriei:”Forțele, știu că sunt pregătite. Jandarmii au fost bruscați, răniți…”

 

 

loading...