Jandarm filmat când trântește la pământ și loveşte cu piciorul un bărbat, în gara din Cluj: ”Io îs nime în Cluj, mă?!”

93

Un jandarm din Cluj a fost filmat în timp ce înjură, lovește și amenință cu bărbat, în Piața Gării, din oraș. „Io-s nime-n Clujul ăsta? Te rup în două”, amenință jandarmul în timp ce îl lovește pe omul căzut la pământ. Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Cluj a declanșat o anchetă în acest caz.

În filmarea apărută în spațiul public se vede cum jandarmul, înjură un bărbat căzut pe jos, îl face boschetar și îl amenință că îl rupe „în două”, după care îl lovește cu piciorul.

„Io-s nime-n Clujul ăsta? Te rup în două!”, amenință jandarmul. Incidentul, care a avut loc în Piața Gării din Cluj-Napoca s-a încheiat la sosirea unui polițist.

Reacția Inspectoratului de Jandarmerie

Inspectoratul Județean de Jandarmerie Cluj a confirmat faptul ca bărbatul este angajat al instituției.

Conform IJJ, jandarmul ar fi intervenit pentru a aplanat un conflict, între două persoane. Una dintre persoanele implicate se afla in stare de ebrietate, începând sa se certe cu subofițerul, care a ripostat.

Vă confirmăm că cel care apare în imagini este subofiţer în cadrul IJJ Cluj. 


Din informaţiile pe care  le deţin, subofiţerul se afla în zona gării într-o misiune de patrulare în timpul căreia a observat un conflict între două persoane. Jandarmul a încercat să aplaneze conflictul, să le despartă.

Loading...


Din cauza stării de ebrietate a uneia din persoane, nu a fost posibil acest lucru, aceasta devenind agresivă şi înjurându-l pe jandarm.


Din ordinul comenzii unităţii, încă de azi noapte, a fost constituită o comisie de verificare. Din ce reiese din imaginile apărute în spaţiul public pe care şi noi le-am vizionat, este vorba despre un comportament agresiv, violent.


Urmează ca această comisie să stabilească întregul context în care s-a produs incidentul. 

În cel mai scurt timp vom reveni cu explicaţii în acest sens. 

Noi suntem primii interesaţi să aflăm şi să informăm publicul asupra acestui incident care nu face cinste unui cadru militar„, transmit reprezentanții IJJ Cluj, potrivit Știri de Cluj.

Loading...