JAF inainte de motiune : Primaria Sectorului 1 cumpara sute de biciclete ,la „doar” 13.000 de euro bucata

155

Anton Cupcea, membru USR Sector 1, anunta ca Primaria Sector 1 a achizitionat biciclete in valoare de 13.000 de euro/bucata. Consiliul Local al sectorului a aprobat aceasta tranzactie halucinanta.

Consiliul Local Sector 1, controlat de PSD, a votat pentru achizitionarea a 390 de biciclete, pentru fiecare bicicleta fiind platita suma de 13.000 de euro. Consilierii din PNL si PMP ar fi votat si ei aceasta achizitie.

„Radiografia unui stat esuat – 13000 de euro o bicicleta! Voi da un singur exemplu, care descrie exact halul de coruptie, incompetenta si distrugere a vietii cetatenilor, in care a ajuns statul Roman sub domnia PSD.

Astazi, in consiliul local Sector 1, toti consilierii locali, cu exceptia celor de la USR, si-au dat mana si au votat un proiect in valoare de 5 milioane de euro, prin care sa inchirieze 390 de biciclete cetatenilor din Sectorul 1. Niciunul dintre consilierii PSD, PNL, ALDE, PMP nu s-a mirat de pretul exorbitant de 13.000 de euro pentru o bicicleta, timp de 3 ani de exploatare!!!! Mai scumpe decat o masina nou-nouta!

Bineinteles, in spiritul tipic PSD, proiectul s-a votat in regim de urgenta, adica fara dezbatere, iar din studiul de fezabilitate facut pe fuga lipseau informatiile despre infrastructura sau argumentarea pretului enorm de, repet, 13.000 de euro per bicicleta. Las la o parte ironia amara ca, intr-un sector in care nu ai facut piste pentru biciclete, tie, primarie, iti arde de inchiriat biciclete.

La prima vedere pare doar ca au fost furati 5 milioane de euro, sau cel putin, prapaditi aiurea. Da, au fost, intr-adevar, dar este mai grav decat atat.

Raptul facut de consilierii PSD si PNL are urmari mai adanci. Pe langa faptul evident ca acesti bani puteau fi folositi mai bine (scolile din Sectorul 1 nu au avize ISU, nu mai vorbesc de dotari in laboratoare sau macar WCuri curate), raul facut este mai adanc.

Loading...

In sectorul 1 exista cel putin 7 firme private de inchiriat biciclete si trotinete, pe langa multe magazine mici pentru vanzarea bicicletelor si a componentelor lor, si mici ateliere de reparatii. Toate aceste mici businessuri vor fi afectate de intrarea in piata a unui elefant. Toate aceste businessuri vor trebui sa suporte concurenta neloiala a statului. Unele vor muri, altele vor fi nevoite sa reduca personalul. In loc de angajati si antreprenori, vom avea someri. In loc de initiativa, competitie corecta, progres, in loc de servicii bune si diverse, vom avea un monopol de stat.

Destine distruse de lacomia si prostia unor politicieni PSD si PNL. Bani cheltuiti aiurea, pe prostii, de catre politicienii PSD si PNL”, a scris Cupcea pe Facebook.

Informatia a fost preluata si de Clotilde Armand, fost consilier in Sectorul 1.

Primar al Sectorului 1 este Daniel Tudorache (PSD).

Anton Cupcea a devenit cunoscut opiniei publice dupa ce, in iunie 2018, a fost incatusat de jandarmi pentru ca a intrebat de ce l-au retinut pe un protestatar pro-justitie.

„Priviti poza asta. El e Anton Cupcea. Cel de jos, cu tricou #FaraPenali. Anton este colegul meu de la USR Sector 1. Anton este IT-ist, asociat la o firma cu 40 de angajati. Anton plateste in fiecare luna cateva salarii de jandarmi. Anton sta in fiecare zi la Piata Victoriei si strange semnaturi pentru www.farapenali.ro.

Asta seara, Anton i-a intrebat pe jandarmi de ce l-au luat pe un tip pe sus. Nu s-a dat suficient de rapid la o parte din calea lor. A ajuns in duba, cu un picior julit si tricoul sfasiat. A venit apoi in piata suparat ca a auzit sotia la TV ca are ochiul vanat, ceea ce nu era adevarat. ‘Sa vezi ce imi face acasa’… Anton ar putea foarte bine sa isi vada de firma, in coconul lui upper middle class. Dar el e un viteaz, ceva de speriat. Si stie ca nu putem trai bine in bula noastra, cand tara se duce de rapa”, afirma Cristian Ghinea, intr-un mesaj pe Facebook.

Loading...