Iulia Albu o denigreaza pe Carmen IOHHANIS: ”Nu este nicio prima doamna a Romaniei, e doar o…”

4020

Iulia Albu lanseaza atacuri dure la adresa primei doamne a Romaniei, Carmen Iohannis. Invitata la emisiunea Wowbiz, „fashionista” a criticat in termeni foarte duri tinuta pe care Carmen Iohannis a purtat-o in cadrul unui eveniment monden. Albu a fost chiar iritata de lipsa de inspiratie si de prostul-gust care caracterizau rochia pe care care prima doamna a purtat-o, recomandandu-i sa urgenteze colaborarea cu un designer vestimentar, in ritmul acesta frizand ridicolul.(Vezi mai jos ce a spus)

image-2014-11-18-18597936-70-reportaj-euronews-despre-carmen-iohannis

Loading...

 

„Nu este prima doamna, este doar o doamna foarte neglijenta cu tinuta sa. Ii recomand sa se prezinte de urgenta la un designer vestimentar, care sa o invete sa se imbrace. Cu hainele acestea este doar ridicola, atat.”

Iulia Albu lanseaza atacuri dure la adresa primei doamne a Romaniei, Carmen Iohannis. Invitata la emisiunea Wowbiz, „fashionista” a criticat in termeni foarte duri tinuta pe care Carmen Iohannis a purtat-o in cadrul unui eveniment monden.

Albu a fost chiar iritata de lipsa de inspiratie si de prostul-gust care caracterizau rochia pe care care prima doamna a purtat-o, recomandandu-i sa urgenteze colaborarea cu un designer vestimentar, in ritmul acesta frizand ridicolul. „Nu este prima doamna, este doar o doamna foarte neglijenta cu tinuta sa. Ii recomand sa se prezinte de urgenta la un designer vestimentar, care sa o invete sa se imbrace. Cu hainele acestea este doar ridicola, atat.”

Loading...