Iubitul acestui fotomodel are 17 ani, este pilot de Formula 3 si fiu de miliardar rus . Cum arata „cel mai norocos baiat din lume”…

1327
Nikita Mazepin

La 17 ani, Nikita Mazepin pare sa aiba o viata plina de privilegii si fara niciun nor pe cer. Pe langa norocul de a se fi nascut intr-o familie de rusi instariti, baiatul are o relatie cu fotomodelul international Alena Shishkova.

Diferenta de varsta de sapte ani nu pare sa fie deloc un impediment in calea relatiei care s-a infiripat intre cei doi. Alena are 24 de ani, este fotomodel, iar in 2012 era cat pe ce sa ajunga Miss Rusia. Dupa doi ani de la acea isprava ea a dat nastere unei fetite, Alisa, al carei tata este rapperul rus Timati. Nikita este fiul lui Dmitry Mazepin, un magnat din industria petroliera, a carui avere a fost evaluata la peste un miliard de lire sterline, relateaza The Sun.

loading...

Baiatul este pilot de Formula 3 si pilot de teste pentru echipa de Formula 1 Force India. Presa l-a numit „cel mai norocos adolescent”, pentru relatia cu Alena.

Presa rusa speculeaza ca relatia dintre cei doi a inceput inca de acum cateva luni, cand cei doi au fost vazuti impreuna la mai multe evenimente publice.

 

loading...