Ipoteză uluitoare! Rudele şoferului microbuzului în care au murit 9 români sunt REVOLTATE : „Şi şoferul basculantei e vinovat!”

653

Rudele lui Petru Zălar, şoferul care se afla la volanul dubiţei pline cu români spulberate de o basculantă în Ungaria, spun că nu e tocmai vinovat, iar şoferul basculantei ar avea o mare parte din vină.

Oamenii spun că Petru nu avea cum să vadă că vine o basculantă din sens opus şi că şoferul basculantei ar fi trebuit să-i dea flash-uri lui Petru, ca s-o vadă.

Concluzia rudelor este clară. Petru nu e complet vinovat de moartea celorlalţi 8 compatrioţi. De asemenea, rudele lui Petru Zălar spun că nici marcajul rutier nu era corect instalat, iar Petru nu avea de unde să ştie că vine ceva din faţă.

Trupurile celor 9 morti in accidentul din Ungaria au ajuns acasa. Sicriele cu cadavrele lor au fost aduse in lcoalitatile de bastina. Acum, rudele pregatesc inmormatarile cu lacrimi in ochi. Ii asteptau acsa. Dar nu asa, in sicirie.

loading...

Românii morţi în carnagiul din Ungaria au ajuns acasă

Lacrimi şi durere. Românii morţi în carnagiul din Ungaria au ajuns acasă. Sute de oameni plâng şi suspină. Toate detaliile, aici: –> https://bit.ly/2IKEVZA

Publicată de OMG News pe 27 Mai 2018

 

Declaraţii sfâşietoare de la locul accidentului din Ungaria! „Vai de mine, vai de mine, nu se poate aşa ceva…”

Şoferul microbuzului în care au murit 9 români, în Ungaria, Petru, era live pe facebook în momentul accidentului

 

loading...