Ion Cristoiu ,este REVOLTAT dupa audierea lui Liviu Dragnea la Parchetul General:”Ce legătură are Liviu Dragnea cu protestele din 10 august? Ascultau jandarmii de el?”

402

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, vineri seară, la Parchetul General. El a spus că a fost chemat în calitate de martor şi că speră să fie vorba despre dosarul privind violenţele din 10 august din Piaţa Victoriei. Liviu Dragnea a ajuns la Parchetul General după ora 18.00.

El le-a spus jurnaliştilor că a fost chemat pentru a fi audiat în calitate de martor. Întrebat dacă are legătură cu declaraţiile sale potrivit cărora în 10 august s-a încercat o lovitură de stat, liderul PSD a răspuns: „Sper ca aia să fie”.

”Se încearcă o campanie prin care să îl înghesuie pe Liviu Dragnea. Ce legătură are Liviu Dragnea cu protestele din 10 august? Ascultau jandarmii de el? Dragnea nu are nicio putere de comandă asupra jandarmilor. Domnul Augustin Lazăr ne dovedește că e mai slugarnic decât Laura Codruța Kovesi, deja nu mai are limită. Domnul Lazăr e un instrument de poliție politică.(Continuarea, mai jos …)

loading...

Domnul Lazăr vrea să ne arate că el e stăpânul, el e Kovesi cu pălărie de bărbat. 10 august este opera unor servicii secrete din România, de profesioniști, care au vrut să creeze emoția debarcării Guvernului, nu au vrut să dea jos Guvernul atunci, ci să creeze această emoție care ar fi dus la răsturnarea lui. A fost o operațiune de profesioniști.”, a spus Ion Cristoiu la România TV.

 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, audiat la Parchetul General !

loading...